Mit tehetsz, ha úgy érzed, hogy megcsal a párod, de nem vagy benne biztos? (beszélgetés)
Na ez az! Néha hagyd rá, és ne nyald a hátsóját! Tényleg lássa néha, hogy már nem bánt, nem futsz úgy utána (mert ez azért legyezgeti az ő kis egoját! Ez neki jó! És ő miért adjon, ha a kevéske kis vmiért is imádod, és kinyalod a sejhaját? :) )! Azt hiszem, az én párom is akkor kezdett el kicsit nyitottabb lenni, mikor rádöbbent, hogy nem poénból mondom neki, és nem azért, hogy féltékennyé tegyem, hogy megyek bulizni, akkor, amikor épp olyanja volt :)
Másnap ne félj, jött is az sms, hogy találkozzu7nk, stb. :)
Én néha azért elengedem, és így jól működik a dolog. De mondom! Nem volt ez mindig így! Ezt ki kellett tapasztalnom nekem is! :)
Egy ismerősöm pont ebben a helyzetben van mint te, annyi különbséggel hogy már házasok és egy gyermekük is van. Egyenlőre a férj tagad...
Nehéz jó tanácsot adni. Egyben azért biztos vagyok a női megérzésnél nincs biztosabb!!!
:) az nincs :)
én már egy 10 éves kapcsolat után jöttem össze a mostani párommal, és az abban a kapcsolatban elkövetett hibákból nagyon sok erőt merítek! :) Valószínűleg felnőttem a kihíváshoz :) Viszont sokkal jobban vonz ez a fajta pasi, aki egy kicsit olyan elérhetetlennek tűnik, mint az, aki volt. Ezért hajlamosabb vagyok a kompromisszumokra is, érettebb is vagyok, és rájöttem, hogy az okos enged, szamár szenved elv kapcsolati szinten is érvényes!
Ha épp nincs kedve velem lenni, egyedül szeretne lenni, akkor én fogom magam és elmegyek a barátnőimmel bulizni, vagy hasonló! Megtanultam, hogy azért, mert neki épp olyanja van, nem kell, hogy az én hangulatomat befolyásolja! Elvégre 2 külön ember vagyunk, attól, hogy 1 párt alkotunk!
Időbe tellett míg kidolgoztam ezt, hónapokig bántottak engem is ezek a dolgok, és volt is belőle vita, nem 1, amíg meg nem értettem, el nem fogadtam, hogy Ő ilyen!
Ezek szerint erre buksz! Akkor pedig tanuld meg kezelni ezt a típust, mert őket tényleg hagyni kell, ha ők így akarják :9 És még attól is ki tudnak akadni, ha olyankor telefonon hívogatják őket! Pfúúúúú! De még hogy!
Na, nekem még ezt is megkellett szoknom, hogy bizony nem úgy működik az, hogy én ha épp vmi olyan történt velem, akkor bármikor felhívhatom! :)
:) ez nem gonoszság! Amúgy, így szokott lenni! Mindig későn kapcsolnak, h nem így, meg úgy kellett volna... Én meg nem véletlenül vallom azt, hogy az élet mindig mindent megbosszul! :)
Örülök, hogy boldog vagy! :)
:)))) Na jó, csak poénból írtam ezt :))
Kétlem, hogy csak 1 ilyen típusú pasi él a világon :)
Akkor jobb is így!
Viszont, lehet, h ha a lánnyal volt, akkor is depis volt. Mindenesetre 2 szék közül, a földre csüccsent! Megérdemelte! És ahogy olvaslak, az a benyomásom, hogy te is jobban érzed magad nélküle :) akkor pedig minden a helyére került!
:) Mintha az én párom, és a magam jellemzését olvasnám vissza a soraidban! :)
Véletlenül, nem 1 a pasink? :)))))))
Hát, akkor elég gáz lehetett az új nő, ha depis volt még úgy is, h új husi volt a határban! Az ember, ha szerelmes, vagy csak az esély megvan rá, hogy az legyen, akkor feldobott. A lelkiismeret meg sztem sehol nincs, ha már odáig eljut az ember, hogy megcsalja a párját...
Együtt maradtatok?
:) ismered a mondást, miszerint azt a legegyszerűbb bántani, akit legjobban szeretünk! :)
Én is azt hittem sokáig, de rájöttem, hogy nem! Csak egyszerűen, neki könnyebb így feldolgozni dolgokat! Ilyen és kész! Ezen én valtoztatni nem tudok, és már arra is rájöttem, hogy nem is akarok, mert ha megváltozna alapvető dolgaiban (ez pedig az), akkor már nem is az az ember lenne, akibe beleszerettem, és szeretek mai napig, minden hülyesége, hibája ellenére!
Hagyd ilyenkor! Te meg kösd le magad mással! Majd úgyis elmondja idővel, hogy mi volt a baja!
Valószínűleg, ő zárkózottabb típus.
Én is inkább az a fajta ember vagyok, aki inkább kibeszéli magából, ha vmi bántja, de emberek vagyunk, és szerencsére, nem vagyunk egyformák!
Ha nyöszteted, és nem hagyod békén, akkor fogod te magad eltaszítani magadtól!