Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Milyen ízekre számítsak ha összedolgozom a bolonyai spagetti és a milánói makaróni alapokat? fórum

Milyen ízekre számítsak ha összedolgozom a bolonyai spagetti és a milánói makaróni alapokat? (tudásbázis)


18. Bogoj (válaszként erre: 12. - A14deb9047)
2011. febr. 4. 10:49

a milánói darált hússal készül (azaz darált pörkölttel, ugyanis nem a darált húst kell elkészíteni, hanem a kész pörköltet kell ledarálni). a bolognaiban nincs hús, viszont van gomba.

elvileg a fűszerezése is más, én azonban nem szoktam ezzel foglalkozni, saját ízlés szerint fűszerezem mind a kettőt, attól függően, hogy éppen milyen fűszerek vannak otthon.

17. virus2008 (válaszként erre: 1. - Ferenc59)
2010. szept. 16. 10:23
Én összedolgozva dobnám a kukába :)
16. 0c930ce391 (válaszként erre: 13. - Binky)
2010. szept. 16. 10:21
Ne is kezdj :-) Csak tűrd! :-)
2010. szept. 16. 07:39
nagyon fini lesz.én mindig igy csinálom a családnak.az éteremben nem.
2010. szept. 15. 23:41

Finom lesz, Anyu szándékosan így szokta... :))


Bár a porkaja a nyomába sem léphet a valódi bolognai szósznak! :P

13. Binky (válaszként erre: 3. - 0c930ce391)
2010. szept. 15. 19:52

Ajj egy újabb rajongó.

Nem tudok már veletek mit kezdeni:)

2010. szept. 15. 19:22
A milánói sertés hús alapú, a bolognai pedig marhahús alapú.
2010. szept. 15. 19:21
Köszönöm hölgyeim! Akkor mindjárt kész is a vacsora!
2010. szept. 15. 19:18
Nyugodtan rakd rá!Semmi különség nincs szerintem!
2010. szept. 15. 19:16
Nincs meg minden alapanyag, ezért akarom használni a "műanyagot"
8. szanád (válaszként erre: 7. - Ferenc59)
2010. szept. 15. 19:16
biztos nem lesz rossz, de azért amit alap nélkül készítesz az sokkal , de sokkal jobb...))
2010. szept. 15. 19:15
Dupla kb. 70 dkg hússal indítottam, az alapok 30 dkg-ot írnak. Mindkettő van itthon, de csak egy -egy tasak. Gondoltam összeadom?!
2010. szept. 15. 19:13
Én is por nélkül készítem. A receptes naplómban megtalálod a receptet:)
5. szanád (válaszként erre: 2. - Binky)
2010. szept. 15. 19:12
Nem egészen egyforma: a bolognai zöldséges,sárgarépás...a milánói leginkább sonkás-gombás.A fűszerezés is más.
4. c95c921ae7 (válaszként erre: 1. - Ferenc59)
2010. szept. 15. 19:12
Mármint sonkát, gombát és darált húst is teszel? Vagy csak a fűszereket?
2010. szept. 15. 19:11

Próbálj igazi fűszereket használni! kakukkfű, oregano, bazsalikom, rozmaring, zeller, fokhagyma, és nem lesz benne ízfokozó.

off, nem követlek, Binky, csak kicsit! :-))))

2010. szept. 15. 19:08
Mivel kb ugyanaz a kettő, nem lesz sok különbség:)
2010. szept. 15. 19:07
Milyen ízekre számítsak ha összedolgozom a bolonyai spagetti és a milánói makaróni alapokat?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook