Milyen ízekre számítsak ha összedolgozom a bolonyai spagetti és a milánói makaróni alapokat? (tudásbázis)
18. Bogoj (válaszként erre: 12. - A14deb9047)
2011. febr. 4. 10:49
a milánói darált hússal készül (azaz darált pörkölttel, ugyanis nem a darált húst kell elkészíteni, hanem a kész pörköltet kell ledarálni). a bolognaiban nincs hús, viszont van gomba.
elvileg a fűszerezése is más, én azonban nem szoktam ezzel foglalkozni, saját ízlés szerint fűszerezem mind a kettőt, attól függően, hogy éppen milyen fűszerek vannak otthon.
17. virus2008 (válaszként erre: 1. - Ferenc59)
2010. szept. 16. 10:23
Én összedolgozva dobnám a kukába :)
16. 0c930ce391 (válaszként erre: 13. - Binky)
2010. szept. 16. 10:21
Ne is kezdj :-) Csak tűrd! :-)
15. sitecom
2010. szept. 16. 07:39
nagyon fini lesz.én mindig igy csinálom a családnak.az éteremben nem.
14. Hannah87
2010. szept. 15. 23:41
Finom lesz, Anyu szándékosan így szokta... :))
Bár a porkaja a nyomába sem léphet a valódi bolognai szósznak! :P
13. Binky (válaszként erre: 3. - 0c930ce391)
2010. szept. 15. 19:52
Ajj egy újabb rajongó.
Nem tudok már veletek mit kezdeni:)
12. a14deb9047
2010. szept. 15. 19:22
A milánói sertés hús alapú, a bolognai pedig marhahús alapú.
11. ferenc59
2010. szept. 15. 19:21
Köszönöm hölgyeim! Akkor mindjárt kész is a vacsora!
10. viktory1
2010. szept. 15. 19:18
Nyugodtan rakd rá!Semmi különség nincs szerintem!
9. ferenc59
2010. szept. 15. 19:16
Nincs meg minden alapanyag, ezért akarom használni a "műanyagot"
8. szanád (válaszként erre: 7. - Ferenc59)
2010. szept. 15. 19:16
biztos nem lesz rossz, de azért amit alap nélkül készítesz az sokkal , de sokkal jobb...))
7. ferenc59
2010. szept. 15. 19:15
Dupla kb. 70 dkg hússal indítottam, az alapok 30 dkg-ot írnak. Mindkettő van itthon, de csak egy -egy tasak. Gondoltam összeadom?!
6. sziszikeccs
2010. szept. 15. 19:13
Én is por nélkül készítem. A receptes naplómban megtalálod a receptet:)
5. szanád (válaszként erre: 2. - Binky)
2010. szept. 15. 19:12
Nem egészen egyforma: a bolognai zöldséges,sárgarépás...a milánói leginkább sonkás-gombás.A fűszerezés is más.
4. c95c921ae7 (válaszként erre: 1. - Ferenc59)
2010. szept. 15. 19:12
Mármint sonkát, gombát és darált húst is teszel? Vagy csak a fűszereket?
3. 0c930ce391
2010. szept. 15. 19:11
Próbálj igazi fűszereket használni! kakukkfű, oregano, bazsalikom, rozmaring, zeller, fokhagyma, és nem lesz benne ízfokozó.
off, nem követlek, Binky, csak kicsit! :-))))
2. Binky
2010. szept. 15. 19:08
Mivel kb ugyanaz a kettő, nem lesz sok különbség:)
1. ferenc59
2010. szept. 15. 19:07
Milyen ízekre számítsak ha összedolgozom a bolonyai spagetti és a milánói makaróni alapokat?
További ajánlott fórumok:
- Válóper!Aki már túl van rajta.Mire számítsak?
- A szombathelyi Markusovszky Kórház Szülészete. Mire számítsak?
- Abortuszom lesz mire számítsak?
- Birosági tárgyalásra kell mennem...aki már "jártas" benne, tud segiteni, mire számitsak?
- Volt már altatás nélküli vastagbél tükrözése valakinek, mennyire fáj, mire számítsak?
- Mellműtétem lesz és nagyon félek. Van, akinek már volt? Mire számítsak?