Milyen idős kortól lehet adni kisbabáknak Aloe Vera gélt? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy activatort mikortól lehet adni egy babának?
Remélem olvassa még valaki ezt a topicot:))
Ez csak egy kérdés volt!
Érdeklődöm...csupán ennyi!
Sziasztok!
Remélem valaki tud válaszolni...
Az aloe gélből - a 20 hónapos kisfiamnak - mennyit lehetne adni?
Köszi
Ibi!
Nekem a doki azt mondta,hogy kb 11 hónapos kortól lehet adni,de előtte konzultálnod kellene erről a dokiddal.Előbb azért nem ajánlott,mert nekik kell kialakítaniuk az immunrendszerüket,nem jó ha mesterségesen van kialakítva.
Hát ha nincsen tejed, akkor feltétlen kellene adnod neki...de persze ez csak az én tanácsom.
De nagyon nem mindegy, hogy milyen terméket adsz neki! Ne vegyél üzletben kaphatót, én csakis az FLP aloe géljét ajánlom neked, mert ez a legtisztább az összes kapható közül és 30 éve van forgalomban.
Mi a családommal már lassan 4 éve fogyasztjuk, a kisebbik fiam 1,5 éves és Ő is issza, csak már nem a natúrt, hanem az áfonyásat.
A te babád, ha jól látom, akkor még csak 3 hónapos...a natúrt lehet neki adni egész nyugodtan, 2 hónapos kortól, főként akkor, ha nincs tejci.
Igaza van az egyik hozzászólónak abban, hogy káros is lehet, vigyázni kell, no nem az FLP-s, hanem ha bármilyen boltit megvesz az ember.
Én nyugodt szívvel merem neked ajánlani, több éves tapasztalatunk van e téren.:-)
További ajánlott fórumok:
- Mézet mennyi idős kortól lehet adni a babáknak?
- Kubu. Mennyire egészséges a gyerek számára ez az ital? Jó-e ha ilyet (is) iszik? Mennyi idős kortól lehet adni a gyermeknek/csecsemőnek?
- Milyen idős kortól lehet adni a gyermeknek forralt házitejet?
- Óvodakezdés - mennyi idős kortól lehet?
- Ti mikor raktatok kispárnát/párnát a gyermeketek feje alá?Milyen idős kortól lehet?
- Mennyi idős kortól lehet pici babát kenguruban vinni?