Milyen házipraktikák vannak kismamáknak megfázásból való felgyógyulásra? (tudásbázis kérdés)
11. kiscsirke
2009. febr. 24. 20:18
Van egy olyan, hogy sinupret drazsé. Én ezt szedtem. Ez csak gyógynövényekből van. Nekem gyorsabban elmulasztott mindent, mint bármi más.
10. zani
2009. febr. 24. 20:15
1-1 filter hársfa és bodzavirág tea (1 csésze teához) min 5 percig áztatni, mézzel (tényleg csak ha megbízható, ha nemakkor inkább a cukor) és citrommal. Fontos: a citromot ne a forró teába tedd, mert a C-vitamin 60 fok felett "szétesik"
9. mandulaszem
2009. febr. 24. 20:05
Talán bodzatea?
8. Petra 24 (válaszként erre: 2. - Bezike)
2009. febr. 24. 19:44
Milyen az a homeopátiás gyógyszer?
7. annaluca
2009. febr. 24. 19:42
Én is ebben a cipőben jártam, és eleinte a lándzsás utifű szirupot ittam, de nem volt hatása, aztán a homeopátiás stodal szirup tett csodát 4 nap alatt.
Jobbulást a barátnődnek.
6. drnéni
2009. febr. 24. 19:28
Hagymatea, kamilla. A mézzel óvatosan: csak akkor egyél, ha nagyon megbízható embertől van, mert a kínai mézek (amivel a magyar mézek nagy többsége fel van higítva) isten tudja, mit tartalmazhatnak.
5. Petra 24
2009. febr. 24. 19:27
Köszönöm! Nagyon aranyos mindenki aki írt, valójában nem én vagyok áldott állapotban, hanem kedves kis barátosném Marcsika és neki szeretnék segíteni más kismamák, vagy már anyukák praktikáival.
Köszönöm mégegyszer!
4. Bódiné Anikó
2009. febr. 24. 19:23
torokfájásra: méz őröltfahéjjal egy kevés vizzel kikeverve.ezt kell inni
3. megryan
2009. febr. 24. 19:20
Minél több méz,(teába, kenyérre) fokhagyma (piritósra, salátára) és frissen facsart citrom teába, limcsibe. És sok (500-1000 mg) C vitamin.
Nekem mindig bevált.
2. bezike
2009. febr. 24. 19:19
Szia, én anno kamilla teát ittam, egy csomó c-vitaminnal és homeopátiás gyógyszereket szedtem. Torokfájásra max a hagyományos gyógyszertári kanalasgyógyszert írták fel, mást nem. Gyakorlatilag semmi gyógyszert nem lehet bevenni... Jobbulást.
1. Petra 24
2009. febr. 24. 19:16
Milyen házipraktikák vannak kismamáknak megfázásból való felgyógyulásra?
További ajánlott fórumok:
- Kismama klub, nemcsak kismamáknak
- Egy kis részvétre lenne szükségem..minden férfi bele akar halni egy kis megfázásba?! :-)
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?