Milyen gyakran jársz el bulizni, szórakozni? Milyen típusú helyre? (beszélgetés)
Nincs mit, ez az igazság! :))
Rólam... Hm, nem tudom, nem tartottam fontosnak. :)
:):)Köszönöm:)
Hát Ők nem igazi lányok:P
Rólad miért nincs 1 db kép sem?:(:)
:) Te is + nagyon szép (a képek alapján)! ;) :))
Egyébként sok olyan lányt ismerek, akik nem szeretik... :O :( Pedig olyan szép! :))
:P Helyes:P
Nem is lennél normális 19 éves ha nem szeretnéd:P Igazi csajszi vagy:P
Igen, egyidősek. :)
Köszönöm, kedves vagy! :))
Aha, értem. :) Végülis az a lényeg, hogy jól érezd magad, akármit csinálsz. Ha otthon, akkor otthon. :)
Én már elég régen jártam moziban, lassan aktuális lesz. :) Én is szeretek kirándulni + utazni. :)
Bulizni mostanában úgy hetente járok, de most kicsit csökkentették a lehetőségemet, mert van egy kedvenc szórakozóhelyünk (diszkó), az ilyenkor nyáron 1 hónapra leáll, tehát augusztusban nem tudunk oda menni. :( Majd szeptembertől! :D Mondjuk nem nagy gond, mert már be van tervezve így az utolsó nyári hónap. Lesz koncert, diszkó, kirándulás, utazás, fürdés... :D
Nos igen,lehet majd később kijön a "vágy":) De tökéletesen megvagyok én itthon,bulizni nem is mindig lenne kedvem,inkább kimozdulni:)Pl a mozi engem ilyen téren teljesen kielégít:)Vagy egy túra,kirándulás stb..:)
És te?:)
További ajánlott fórumok:
- Te elhiszed, hogy tényleg vannak olyan 20-25 éves lányok (nők), akik nem akarnak komoly párkapcsolatot, inkább ismerkednek, szórakoznak?
- Ti milyen gyakran "engeditek el" egyedül bulizni a párotokat?
- Külön jár szórakozni! Belefér?
- Ha a párod kimegy szórakozni a városba a barátaival, és azok viszik a barátnőjüket de ő téged nem hívna. Mit éreznél?
- Gyerekek mellett mikor mentetek bulizni, szórakozni?
- Ki hol szokott bulizni, és milyen gyakran?