Ki hol szokott bulizni, és milyen gyakran? (beszélgetés)
Na megérkeztem! :D
Nagyon jó volt a nyaralás... :) Igaz csak ketten voltunk barátnőmmel, de egy percet sem unatkoztunk. A szállodánk egyszerű volt, de igényes, kényelmes és szép. A helyiek kedvesek és segítőkészek voltak. Rossz tapasztalatunk nem is volt. Első este mondjuk már este 8-kor bealudtunk. :D De második este már csavarogtunk, koktéloztunk... Szombaton nem terveztük igaz, de végül egy diszkóban kötöttünk ki... Már nem voltunk szomjasak! :D A zene az nem tetszett, bár ahogy láttam az ottaniaknak nagyon bejött. De maga a hely az nagyon szuper volt. Emeletes, felül nyitott terasz, ami a tengerre néz, lent még a diszkó területén belül is medencék voltak. Úgyhogy aki nem akart táncolni az fürödhetett is. A bárokban az emberek az asztal tetején, ill. a bárpulton táncoltak. Természetesen mi is felpattantunk egy asztalra. :) Utolsó este pedig megismerkedtünk egy pár magyar sráccal, ők is abban a hotelban szálltak meg ahol mi. Kimentünk éjszakai fürdőzésre, mi ugyan fürdőruhában, de a fiúk pucéran szaladtak a vízbe. Aztán még a szállodában iszogattunk velük. Meg akartuk várni a napfelkeltét. De a repülőnk 9-kor indult, így 7-ra már a reptéren kellett lennünk. Ennek ellenére még hajnali 4-kor is iszogattunk. Nem aludtunk egy óránál többet. :) De megérte, nagyon nagy élmény volt. :)
Köszönöm! Majd beszámolok, hogy milyen volt! :)
És te amúgy szórakozóhelyre hova jársz, milyen zenét szeretsz? vagy milyenre szeretsz bulizni? :)
Én is szeretek bulizni! Szórakozóhelyekre szoktam menni, meg még házibuliba ahola csapat összegyűl! Sztem a jókedv és a feneketlen jókedv buli a társaságtól függ! Mint mindenki máshogy szórakozik!
Előre is jó szórakozást Bulgáriához!!! :-)))
Fiatal nővel van, hogy egyetértek, máskor nagyon nem; de most akár én is írhattam volna, amit ő :)
Kétszer voltam bulizni, szakközépiskolás osztálykirándulás alkalmából, mert muszáj volt :D Ültem a sarokban és kis híján bealudtam :D
Ha fizetnének, akkor se mennék ilyen helyekre :)))
Én is mehetnék ZP-be, Morisson's-ba a fősuli szokott szervezni bulikat, de inkább kihagyom... :S
Én szeretek bulizni. :) Én sem tudnék szombat este otthon ülni a seggemen. Valahova mindig megyek. :) Ha nincs is semmi konkrét program, akkor is összefutunk a haverokkal. Vagy beülünk valahova, vagy csak kocsikázunk egy kicsit... de biztos, hogy nem otthon ülök. :) Sokat pókerezünk mostanában. De ez általában a péntekekre jellemző. :)
Szombaton meg valami szórakozóhely, vagy házibuli. :)
Barátnőmmel jövőhéten megyünk Bulgáriába, úgy gondolom ezalatt az egy hét alatt is rengeteget fogunk bulizni.
Aztán meg júliusban egy kisebb csapattal (kb 15-20 fő) tervezzük ezt a roxy-s partystrand-ot is. :)
Éljen a nyár! :D
Például a latin (pl. cumbia), /dallamos/ rock, jazz, swing, blues, és a hasonló műfajok, ahol ZENÉSZEK játszanak HANGSZEREKEN, és nem mindenféle tümtümöt meg tuctucot kell hallgatni, amit valami gép "generál", még ha emberi "irányítással" is...
A tánc meg nálam azt jelenti, hogy pl. szamba, keringő, jive, quick step és társai. Ez az "ugrabugra" nekem nem tánc. Tornának még elmegy, de ahhoz miért kell üvöltő tümtüm "zene"?! :-D
Minden ember más, valaki a tombolásra, valaki a nyugalomra vágyik. Én fiatal vagyok, de sokat tomboltam már. Jobban szeretek a barátokkal eltölteni beszélgetős éjszakákat. Röhögünk, iszunk picit, szórakozunk, sztorizunk.
Persze a szórakozóhelyeket is szeretem, de inkább nyáron.
Most ami a legjobban vonz és amit a legjobban várok az a Balaton Sound. Barátaimmal lehetek, strandolhatunk, éjszaka buli. Megvan a feelingje.
koncert
étterem
söröző
kerti party
ezek így együtt pont megtalálhatók a Szeparéban.
Én nem vagyok az a hűde nagy bulizós, de néha, amikor olyanom van, vagy a barátnőim elráncigálnak, el szoktunk menni egyetemi bulikba. Nálunk az egyetem minden kollégiumában van külön bulizós hely. Hol hetente, hol kéthetente van buli.
Ami még szóba jöhet: Zöld Pardon, mert kb 50 méterre lakom és olcsó a belépő :P, vagy a Morrison's, mert olcsó a koktél. Ide rendszeresen csak koktélozni járunk, nem is maradunk ott bulizni. :)
Bulizni kb. havonta szoktunk eljárni, de attól is függ, mennyi teendő van a suliban.
Mert nem szeretem a tömeget és a hangzavart. Illetve a szórakozóhelyeken játszott zenékkel engem ki lehet kergetni a világból. Plusz engem nem szórakoztat az ilyesmi.
Én inkább itthon hallgatok zenét, olyat, amilyet én szeretek. Ha van időm, szívesen megyek el sétálni, vagy olvasok, vagy ülök be egy italra a barátokkal egy kávézóba beszélgetni...
Illetve hát a párommal vagyok. Közös séta, kirándulás, dvd-zés, vásárlás... (no nem ruha, meg ilyesmi, hanem rendes hétvégi bevásárlás :-))
én sűrűn bulizok
van amikor csak baráti összejövetelek van amikor csajokkal disco
egyszerűen nem tudok szombaton este itthon ülni :)
Sziasztok!
Azért csináltam ilyen fórumot, mert gondolom mindenki szeret kikapcsolódni, bulizni! Ha van vmi jó élményetek akkor itt leirhatjátok!
További ajánlott fórumok:
- Milyen gyakran sírsz?
- Ti milyen gyakran "engeditek el" egyedül bulizni a párotokat?
- Ti milyen színbe öltöztetitek fel a karácsonyfát? Van megszokott színösszeállítás, vagy minden évben más?
- Milyen gyakran mossátok ki az ágyneműhuzatot?
- Nálatok milyen gyakran fürdet a nagypapa?
- Milyen gyakran jársz el bulizni, szórakozni? Milyen típusú helyre?