Milyen gyakran dicsér meg titeket a párotok? (beszélgetés)
Annyiszor dicsér a párom,hogy már a gyerekeink is eltanulták tőle!
Virágot minden hónap 19. napján kapok,mert akkor van a "hófordulónk",amit azért tartunk,mert azelőtt egyikünk sem volt képes még egy szülinapot sem megjegyezni.
Sajnos nagyon ritkán ,de csokit vagy apró ajándékokat szoktam kapni tőle.
Régebben én többször megdicsértem,de nem szereti,azt mondja zavarba jön.Próbálok leszokni róla.
Álszerénység=azt mondani magunkra, hogy csúnyák vagyunk, pedig nem ezt gondoljuk magunkról. Teljesen mindegy ilyenkor, hogy valóban csúnyák vagyunk vagy sem, lényeg, hogy szépnek gondoljuk magunkat de ellenkezőleg mondjuk, csakhogy ezzel másokat arra késztessünk, hogy nyalizzanak.
Ez szerintem nagyon gáz, ez nem őszinte szerénység, hanem egy erőltetett hülye taktikázás és ráadásul nem is működik nagyon. Álszerénységre álbókokat tud csak bezsebelni. Az meg milyen már, ha neki igazi bók kell?:)))
Gyakran. Mi kölcsönösen nyalizunk egymásnak. Te hányszor dícséred meg a te párodat? Mert szerintem ne csak elvárd, tedd te is.
Nem függ össze az önbizalmammal a férjem, vagy mástól kapott dicséret, de jól esik. Szerintem jár mindenkinek és minden nőnek, jár a viszonzása is. De nem ettől függ az önbizalom, legalábbis ha elvárod, hogy megdicsérjen, akkor te már tudod, hogy van mire, nem? Mert ugye nem a semmire várod a bókot. Ha meg tudod, hogy rászolgáltál, akkor lényegtelen, hogy ő kimondja vagy sem, te már tudod, hogy szép vagy vagy okos vagy vagy ilyesmi. Magadtól. Csak ezt nem illik bevallani, hogy tetszünk magunknak és van önbizalmunk mert akkor mindjárt ránk mondják, hogy fényezzük magunkat. Tehát jön az álszerénység, ami rosszabb, szerintem sokkal cikibb is.
Egyébként meg jól esik a bók, miért is ne esne jól?:)))
Jaj..Hát igazat mondott! Nem kell neki szemüveg:DDD
Na, egy kicsit hozzátettem remélhetőleg az önbizalmadhoz:DDDD
Micsoda? Nekem kicsit több is az önbizalmam mint kellene:DDD, de nekem az a legfontosabb, hogy magamnak tetszek, ha erre még kapok másoktól pl. a férjemtől dicséretet, az csak méginkább megerősíti az "öntudatomat":DDDD
Ja, és arról ne is besz
További ajánlott fórumok:
- Fogyis Barátaim! Várlak Titeket! :)
- Mivel tartjátok fenn a párotok iránt az érdeklődéseteket éveken át?
- Ti milyen gyakran "engeditek el" egyedül bulizni a párotokat?
- Utált már titeket a párotok családja minden ok nélkül?
- Milyen gyakran bújtok ágyba a párotokkal?
- Ha a párotok "asszony"-ként emleget titeket, mit szóltok?