Milyen ételekben/italokban található klorogénsav? (tudásbázis)
Beleolvastam... pont mint a legtöbb "ilyen" fórum. Kipróbálták, nem történt varázslat, aztán megpróbálják visszaszerezni a pénzüket.
Minden évben felbukkan ilyen "csodaszer", és minden évben vkinél beválik (mert mellette csinál vmit az ügy érdekében), de a többségénél nem történik semmi, aztán persze beindul a fórum, h azok a szemét cégek nem adják vissza a pénzt.
Magyarországon ez soha nem működött... nem tudom miért kell ezen mindig csodálkozni és sápítozni.
Szia. Én iszom a zöld kávét. A fekete kávénak se az ízét nem szeretem, ráadásul úgy megdobja a vérnyomásom, h szétrobban a fejem tőle, aztán rá egy órára be is alszom.
A zöld kávét azért szeretem, mert energiát ad, de nem úgy, h egy pillanat alatt megdobja a vérnyomásom, hanem miután megittam órákig frissnek érzem magam.
Véreredményről nem tudok beszámolni, nincsenek cukor problámáim... viszont az a zöld kávé, amit én iszom zöldalmás-lime ízesítésű, így utána nem kívánok semmi más édességet. Meg szerintem az étvágyat is csökkenti...
Csak mert a kapszula nem hatott nekik, nem minden átverés... igen, ha csak kapszulát nyelnek és mellette nem mozognak semmit és pizza a vacsi, akkor ne csodálkozzon senki.
Én magát a zöld kávét iszom és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Lehet hogy érdemes lenne beleolvasnod.A zöld kávé hatásárol és az átverésröl szol.
További ajánlott fórumok:
- Milyen bejegyzések találhatók azon az esküvői lapon, melyet az anyakönyvvezető ad át a házaspárnak?
- A linken található ruhának mi a neve, milyen stílusú?
- Szeptemberben milyen gyümölcsöket találhatok a piacon?
- D vitamin milyen ételekben található, és mennyit kellene fogyasztani naponta hogy egészségesek legyünk?
- Milyen fa lehet az adatlapomon található fa levelének fotója?
- Milyen gyakorlatok valók a derék oldalsó-hátsó részén (hát alján) található zsírrétegre? (kardiómozgáson kívül)