Milyen érzés lehet egy férfinak, ha egy lány reménytelenül beleszeret? (beszélgetős fórum)
Ezt mondom én is, hogy nagyfokú szemétség és bunkóság - bárki részéről - arra se méltatni a másikat, hogy "bocs, de nem"
Én biztos, hogy nem zaklattam senkit kamu profilokról vagy máshogy, de az is biztos, hogy egyetlen kivétellel még arra se voltam jó, hogy kapjak egy fél soros választ. Az egyetlen aki hajlandó volt megírni, hogy "nagyon szép vagy de mégsem lehet köztünk semmi" az sem magyar pasi volt. Mondjuk az indok később derült ki a számomra, hogy miért nem, de elfogadtam a döntését és nem "zaklattam" többet. Olyan nagy kérés, hogy tiszteljük a másikat? Persze, a férfiak többségének ha egy nő nem "palvinbarbi" , az már nem is ember, ugyan miért érdemelne tiszteletet?
Ezzel a válaszra sem méltatással/ingorálással, amiről írsz pont hogy én szembesülök - férfiként. De veszem a lapot, ha nem akar egy nő tőlem semmit, rendben van. Szíve-joga eldönteni. Mondjuk kulturáltan a másik tudomására lehetne ezt hozni, ha már valaki veszi a fáradtságot, hogy magáról írjon egy bemutatkozót. Csak annyit "Ne haragudj, de nem". Nem vár el sokat az ember. Megértem a keserűséget, ami a soraidból árad, szerintem sokszor éreztem én így, ahogy te is.
Volt olyan nő, akinek tetszettem (megkockáztatom azt is, hogy szerelmes volt), belőlem viszont nem váltott ki semmilyen érzelmet. Megmondtam neki már az elején, de egyszerűen nem akarta tudomásul venni. Állandóan kamu profilokról zaklatott, de mit tudtam volna vele csinálni?! Mit kellett volna vele tennem? Azért nekem is van szabad akaratom és jogom hozzá, eldöntsem kivel akarok randizni.
De igenis van benned ami vonzó! Mindenkiben van valami ami vonzö! Az hogy nem vesznek észre.... nem azért van, mert bármelyik varázslatosan szép nő többet ér nálad! Fogadni mernék, ha kicsi sminket felviszel, a kórnyezeted észreveszi. És minden apró baklövésedet is..😀
De sokkal könnyebb kicsit feldobni magad külsőleg, dögösen kinézni, mint belsőre változni. Főleg, hogy az emberek nem változnak, főleg idősebben. Nehéz kiszakadni a komfortzónából.
Tök jó lenne, ha tudnék hízni kicsit. Évek óta próbálok kicsit gömbölyödni de nem sikerül. Így sose tudom meg, ha kerekebb lennék mi lenne. Lehet ledagiznának. Xd
A férfinek is baja. (Vagy nem baja) Csak nem tud róla.
Baja ha egyedül van, és van elképzelése milyen emberi belső tulajdonságokkal rendelkező társa vágyik. És esetleg pont az a nő az. De itt van az a szitu, nem veszi észre, mert a külső meg nem olyan. Lehet valaki egy igazi angyal vagy bármi, ha nincs benne semmi vonzó a férfi számára.
Szerintem mindegy hogy férfiről vagy nőről van szó. Ha ingyen jön, az nem kell.
Az érdekli az embert, amiért küzdeni kell.
Sajnos én nem vagyok ilyen és elképzelni sem tudom.
Én már egy kis szeretet morzsának is tudok örülni.
További ajánlott fórumok:
- Tlan - tlen/talan -telen ABC-ben /pl. alkalmatlan, idomtalan, reménytelen/
- Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy 40 évvel idősebb férfiba? És a férfi a lányba beleszerethet úgy igazán?
- Egy papot szeretek már lassan 10 éve reménytelenül és nem tudom őt elfelejteni
- Férjhez megyek, de beleszerettem a párom tanújába!!!S.O.S.
- Férjnél vagyok, de reménytelenül beleszerettem valaki másba. 😞
- Milyen jelekből látható, hogy tetszünk egy férfinak? Ami mindig elárulja, mégha tagadja is az érzéseit?