Milyen értékelést adjak ilyen esetben? (tudásbázis)
Nincs korlátozva. Egyikőtöknek sem kötelező az értékelés.
Én nem adnék semleges értékelést, hiszen egyértelműen átvert meg még egy sunyi bunkó is, hogy nem ír vissza.
Hmmm,akkor nemtom,lehet addig valaszol talan a levelemre.
Nekem nem surgos.
Csak zavar a dolog,nem erzem korrektnek.
2 semlegese van mar,hasonlo dolgok miatt...
En ugy dontottem,nem fogom ertekelni,majd csak utana. Kenytelen lesz,mert asszem,addig (ha tul sokaig halogatja) nem tolthet fel uj termeket,ugye?
Én semlegest adnék neki, mert azért a tranzakció létrejött, csak nem felel meg a leírtaknak a ruhák állapota. Nem közölte a hibákat, pedig volt jócskán... valamilyen szinten megtévesztett.
Ő értékelt már téged ? Vagy érzi a bűnét, és várja, hogy mit lépsz ? Van semleges értékelése ? Attól persze még papírforma szerint 100%-os az eladó.
A fórumcím.
Vagy csak nekem tűnik úgy, mintha változtattak volna rajta?
Bizonyos piactéren en nyertem az aukciót. Jonak tunt a vasar,de sajnos nem azt kaptam,amit vartam!
8 db bababodyrol van szo,amelybol 3 tokeletes, a tobbinek a kbekezo bajai vannak/voltak. Egynel a patentjai alul kivannak szakadva, egy masiknal volt 2 folt, a gallerjan es az ujjan-domestossal kijott, ket masikat fehireti kellett olyan szine volt,ill.az utolson a matrica megkopott.
Az eladonak eleg sok tranzakcioja volt mar es 100% pozitiv,de en csalodott vagyok,mert nem volt feltuntetve egyetlen hba sem,valszeg akkor nem licitalok. Irtam neki emilt, nulla reakcio...
További ajánlott fórumok:
- Teszvesz! Szerinted is jár "ezért" negatív értékelés?
- Egy volt kapcsolat értékelése utólag
- Vaterán mennyi negatív értékelést "kell" begyűjteni ahhoz, hogy valakit töröljenek? Létezik ilyen egyáltalán?
- Segítene valaki a terheléses cukor és inzulin vizsgálatom eredményének értékelésében?
- Kisiskolások értékelése, osztályozása
- Te milyen értékelést adnál a helyemben?írom tovább!