Milyen erős fájdalomcsillapítókat ismertek? (tudásbázis)
Lehet hogy már javasolták neked, de az MBT cipő csodákra képes, rendszeres időszaki viselése csodákra képes, mondhatni átrendezi a csontozatot, ízületeket (képletesen).
Viszont a fájdalmas területre célzottan adott elektroterápia és Bemer kezelés (ez a leghatékonyabb fizikai kezelés, ami jelenleg létezik!) nagyon sokat segítene szvsz...
Más dokikhoz is el kell menni. Az ungarische egészségügy sajnos futószalagon vizsgálja az embereket.
Ne add fel!
MGB6-ot még nem szedtem.
Azt tudom hogy a hatékony befolyásolja az anyagcserét.A magnézium jótékony hatással van az idegrendszerre,ezért is lehetsz nyugodtabb. Bár napi 1 banán is hasonlóan működne szvsz. :)
A D3-ról vagyok nagyon jó véleménnyel. Gondoltad volna hogy a depresszió, és túlsúly megelőzésében és kezelésében is szerepet játszik?
Mondjuk én a csontok miatt szedem.Ha doki írja fel pár száz Ft 90 db.
Szerencsére a fájdalom csak ritkán kopogtat be az életembe. Fog-gyulladás esetén a Cataflam jön be egyébnél Panadol Extra.
A gyümölcs meg mindennapos "vendég" :)
Szerintem orvost kell megkérdezni.
Az említett szert felírták sebészeten,másnap az ortopédián azt mondták,napi 2szem ebből 10nap alatt gyomorfekély.
Én Apranaxot szedek,ill.egy lórúgás erősségű kúpot.(mindkettő vényköteles)
10 éve kísérletezünk. :)) Már belefáradtam
Nem gondoljátok, hogy a MGB6-ban van valami? 1 hete kezdtem el, tényleg nyugodtabb lehet tőle az ember? Vagy csak beképzelem? Most a P ...n -ben 80 db-os van jó árban, 3 csomaggal vettem.
Tudja valaki, meddig kell szedni?
Én sajnos gyümölcsöt nem, vagyis csa barackot, mikor van, zöldségből se sokat eszem. Kis retek, paradicsom.
Contramal 50mg > lórugás. Mindent visz, hátránya hogy bealszik tőle az ember.
Cataflam 50 mg, ha gyulladás miatti a fájdalom.Hátránya hogy nagyon soká kezd el hatni, de 2őt is lehet belőle bevenni egyszerre.
Izületi gyulladásra jót tesz az ALGOPIRIN rendszeres szedése. A gyulladást is nagyon hatékonyan csökkenti és a fájdalmat is.
Műtét utáni fájdalmakra nagyon megfelelő az előbb ajánlott ANTIDOLOR is, én akkor is ezt szedtem, hiába adtak volna a kórházban más fájdalomcsillapítót.
A daganatos betegségek speciális gyógyszerszedést igényelnek.
További ajánlott fórumok:
- S.O.S.! Mi a teendő tejláz esetén? Milyen fájdalomcsillapító szedhető szoptatás alatt ( 4 hetes baba mellett)?
- Milyen homeopátiás szereket ismertek/ ajánlotok erős fejfájásra/ migrénre?
- Tetoválás előtt milyen fájdalomcsillapítót érdemes bevenni?
- Lábfájásra milyen hatóanyagú fájdalomcsillapító használ?
- Erős fogzási fájdalom esetén, milyen gyakran adhatok fájdalomcsillapítót 10 hónapos kisfiamnak?
- Milyen dráma tagozatos vagy színvonalas, erős gimnáziumokat ismertek Budapesten?