Milyen életszínvonalon tudsz élni itt Magyarországon? (beszélgetés)
Ez az O jelszava, amiben igaza is van. En szinte minimalberert dolgozom, jo hogy meg sem szakadok benne, de abbol nem lehetne megelni. A ferjemnek meg sem merem mondani hogy mennyit keresek, mert 1. kirohogne 2. azonnal ott kellene hagynom a munkahelyet.
Nekunk most jo az arfolyam emelkedes is, de tudom hogy ez masoknak mekkora problema, ezert nem is verem magam itt. Aki most nyugaton keresi a penzt, annak nagyon jo helyzete van.
hát ebben igazad van,hogy pénz nélkül nincs boldogság.. bár, én még nem panaszkodom,mert igaz,hogy nincs munkám,de szerencsére páromnak 4 évig biztos állása van.. ( vagyis remélem). Anyuék se állnak rosszul, habár most apu munkahelyén valami történni fog, de remélem apu ott tud maradni..
De azt mondják,hogy a helyzet még rosszabb lesz.. :(
Sok mindent mérlegelni kell, ha itthagyod.
Nekem a közeg, ahol felnőttem, a családom, barátaim, fontosabbak, nem tudnék boldog lenni máshol. Még másik városba sem költöznék,
ilyen legyökerezett tipus vagyok.
Az életszinvonalammal hellyel közzel meg vagyok elégedve. Bár nem tudom, pontosan mit gondolsz a fórumba kifejteni.
A kedvenc, finom élelmiszereket veszem, eljárunk mozizni, néha egy-egy bulis este, étterem.
Az elmúlt években gyarapodtunk, úgy anyagilag, mint lelkileg, és nem utolsó sorban létszámban.
Utóbbival leálltunk, nincs több project, lelkileg még növekszünk, de anyagilag egyre nehezebb.
Lesz ez jobb is.:) Csak optimistán...
További ajánlott fórumok:
- SPAR Magyarország matrica - Ingyenes csere-bere fórum
- Szerinted ki képviselje Magyarországot a 2012-es Eurovíziós Dalversenyen?
- Leggyakoribb utónevek a mai Magyarországon
- Mennyiből lehet megélni ma Magyarországon?
- Bolhapiacot keresek Magyarország határainál.Tudsz ilyet?
- Németországból meg lehet igényelni a családi pótlékot úgy, ha én a gyerekkel egyelőre még Magyarországon vagyok?