Milyen betegségek jelentkezhetnek a neonhalaknál? (tudásbázis)
MI 3 éve vettünk hatot abból még négy megvan, szerintem az egyik legellenálóbb fajta.
A nagy halaktól viszont félnek az tuti, kell nekik bő növényzet ahová el tudnak bújni.
Részvétem! :(
Szerintem próbáld meg a másik (ellenállóbb) fajtáját! Nálunk ez vált be! Csak 1-et vettünk kísérlet képpen, de már hetek óta bírja!
Lehet,hogy tényleg megfáztak! Nálunk szépen úszkáltak csapatban, aztán sorra hullottak, mint a legyek. Utána vettünk megint neonokat (igaz ez a drágább változata volt), úgy néz ki ezek jobban bírják. Ezt mondta az eladó is!
Amiről csutkababa írt az a vízelőkészítő, vízkezelő szer lehet.
lehet hogy megfaztak, amig haza ertel veluk.
nekem regen voltak halaim, kozte neonok is, de sose volt veluk baj, es igen csapatban usznak,alltalaban.
en vettem a valami szert a vizbe kellett onteni, az ilyen gombasodas, meg mittudom en mi ellen volt..
de lehet hogy mar a halak se a regiek :))
nem tudom
Szia!
Mi nemrég vettünk akváriumot és halakat(újra). Sajnos a neonok voltak az elsők, akik nem bírták a "környezetváltozást". Mi a gondod pontosan?
További ajánlott fórumok:
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Milyen betegségek után jár emelt családi pótlék?
- A házi légytől milyen betegséget kaphat el az ember?
- Aki allergiás a háziporatkára annak milyen gyakran jelentkezhetnek a tünetek{fulladás, stb...}?
- Azoknak az anyukáknak a jelentkezését és tapasztalatát várom, akiknek szülés után kiújult a pajzsmirigy betegsége.