Milyen az élet kis mellekkel? (beszélgetés)
Több fórumon azt boncolgatják a nők hogy a kis vagy a nagy farok a jobb
Jellemzően a nagy
Akkormeg miért is nem a nagy mell a jobb?
Még nagyobbitani is könnyebb, mig az előbbit nem lehet
Ugyanolyan marhaság mint azon agyalni egy férfinek hogy mekkora a farka
Sokkal gusztább, sőőőőt, egy kis mell részemröl.
Értem én persze, de hülyeség ezen agyalni!
Egyébként tökéletesen meg lennék elégedve az alakommal, mellmérettel stb. Csak az a baj, hogy ráadásul körte alkat vagyok, szóval, olyan, mintha két alkatból lennék összerakva. Minden zsír az alsó részre megy (fenék, comb, csípő, has), a mellemre pedig bezzeg semmi nem megy. Így felül lapos vagyok keskeny vállakkal, mint egy deszka, alul pedig mint egy gömb.
Tudna valaki segíteni azzal kapcsolatban, hogy erre az alkatra hogyan edzzek? Mennyi kardió és súlyzós edzést csináljak hetente ahhoz, hogy ezek az arányok nagyjából egyenlőek legyenek? Illetve, hogy a tornától ne tűnjön el teljesen a mellem.
Köszönöm előre is!
Ne foglalkozz ezekkel a beszólásokkal és a médiával sem.
Nagyon sok színész, énekes és sportolónő van, akiknek szintén kicsi a mellük és ettől függetlenül nagyon csinosak.
Engem addig nem zavart, amíg egy pár évvel ezelőtt be nem szólt valaki, hogy milyen kicsik. Ezt pont egy nagy tőgyekkel megáldott csaj mondta. Gondoltam igaza van, neki jó, mert úgymond "divatosak" a mellei. Azóta próbálom valahogy túltenni magamat ezen és elfogadni, hogy ekkora méretekkel áldott meg a sors. Próbálom azzal vigasztalni magam, hogy majd szülés után megnőnek. Csak kéne egy pasi is, aki ezeket elfogadná.
Hihetetlen egyébként, hogy valakinek az önbizalmára egy beszólás, vagy mondjuk a média mekkora nyomást, hatást tud gyakorolni. Gondoljunk azokra, akik halálra koplalják magukat, vagy agyon szilikonoztatják magukat, mert most éppen az az aktuális ideál. Erről az egész külső-átszabósdiról azt gondolom, hogy hülyeség, mert szerintem a legtöbb ember egy aktuális plasztikai műtét után sem fogja elfogadni magát teljesen. Ha éppen a melleit műtette meg, akkor utána hirtelen észreveszi magán az illető, hogy túl nagy az orra, ráncos stb. Ezeket a dolgokat inkább fejben kellene először rendbe tenni és, ha akkor sem sikerül, akkor megműtetheti magát az ember.
Bocsánat nem akarom megbántani a nagymellű csajokat ha esetleg valaki ezt ezt így fogta fel!
Egy egyszerű oknál fogva az ember ha úgy érzi valamiben kevesebb (ami nem igaz) akkor igyekszik a teljesítményét megnövelni kedvesebb lenni odaadóbbnak hogy ezt ellensúlyozza. Enyi erről a gondolatról :)Mindenkinek vannak valamilyen tapasztalatai és az mindenkinek más. tehát szubjektív! Ha valaki másként gondolja győzzön meg. A puding próbája az evés :))
Á nekem mindedegy honnan kezdjük :) a lényeg hogy KEZDJÜK el amint van rá idő hely, lehetőség:)
Akkor picit részletezem mire gondoltam.
Amint van rá idő......pld. épp nem vagyok melóban.
Hely nem egy buszon ülök hanem ott ahol épp nincs senki vagy épp nem zavarna.
Lehetőség.... lehetőleg ne egyedül legyek hanem a párommal :)
Kováts Adél.
50 év körül is egyik legszebb magyar színésznő.