Milyen autót ajánlanál? (tudásbázis)
habár már elmúlt a téma, néha-néha még csak ránéztek:D
remélem semelyikőtök nem vesz úgy autót, hogy nem olvasna utána néhány dolognak, amit feltétlen tudni kell kocsi vásárlásnál.. pláne, ha szervizesnél veszed!! a lényeg a lényeg, olvassatok utána olyan oldalakon, mint a teligumiszerviz.hu, hogy mire figyelj oda, főleg ha használt, hogy a későbbiekbe ne te legyél az, aki az egészet megsz***a. én a szervizesemnél vettem egy használtat, évekig - ÉVEKIG - jártam oda, és totál megbíztam benne - persze nem értettem a kocsikhoz -. mindig jó árral csinálta meg, és mindig jól, nem volt később baj vele. de az a kocsi, amit eladott, egy rakat sz*r volt, és amikor vissza vittem hozzá szerelni, azt mondta, ezzel nem lehet mit kezdeni. ezzel ellenben, ő adta el, és volt pofája ilyet benyögni... miközben agyon dícsérte. szóval olvassatok utána az ilyeneknek kocsi vásár előtt
Sziasztok!
Nyáron voltunk Horvátországban egy bérelt kis Opel Corsa-val (www.avalon-rent.hu), és annyira nem akartam megválni tőle, mert nagyon megszerettem. Igazából ott határoztam el, hogy veszek egy ilyen kis csodát, és a Népítélet is megerősített, hogy jó kis kocsi lesz ez. Már meg is vásároltam, és egy hónap alatt (nahááát), eddig semmi. :)
Bárkinek merem ajánlani! Gyorsul, mint egy kis tűzgolyó, mégis biztonságban érzi magát benne az ember, nincs gokart feeling...
Toyota Yaris
A miénk 4 és fél éves, még nem volt vele baj.
Peugeot? Azok olyan szépek! 206? Vagy CC?
Én most egy új Lancer-ral kiegyeznék.:-)
hehe micsoda megfigyelő vagy elírtam !!!
Terepjáró
:D
gondoltam én is egy Alfa Spider-re de ugy érzem kicsit olcsó:D
Hát attól függ, hogy városi autónak kell-e? Mert akkor a parkolási nehézségek miatt inkább kicsit.
De egyébként valami stabilat. Egyébként meg függ a pénztől, mennyit tudsz rászánni.
:D 150 magas vagyok ugyhogy nekem a terepjáró elég hülyén nézne ki.Van már autónk de a férjem nem nagyon engedné meg hogy elvigyem.
Kinéztem magamnak egy Alfa Rómeo 145-öst...
További ajánlott fórumok:
- Kezdő cicásnak mit ajánlanál. Honnan vegyen cicát? Menhely, tenyésztő? Milyen kezdő csomag kell a cicákhoz?
- Milyen autót ajánlanál egy kezdő női sofőrnek?
- Milyen könyvet ajánlanál, ami kikapcsol a mókuskerékből?
- Milyen jó sorozatot ajánlanál?
- Melyik a kedvenc CD-d? Milyen CD-t ajánlanál egy 30-as barátodnak?
- Milyen újságot/ magazint ajánlanál egy 20-25 éves lánynak?