Mikuláscsomag pasinak (beszélgetés)
Bocs, hogy csak most írok! :) Háát az történt, hogy el lett tolva valentínnapra, ugyanis a mikulásnappal együtt az "én biológiai mikulásom" is meglátogatott, így nem lett volna az igazi... :DDD
szia
na mi volt a mikulás meglepivel?
jól sikeredett?
ááá ez nyert!! szégyellem de eszembe se jutott... köszi!! :))
2éve barátnőimnek csináltam csomagot,kotont meg cigit raktam bele:)
vagy hogy én nyalhassam őt(mármint a férjemet
vagy te a párod
ha ilyen szexi a jelmezed
én tennék a csomagjába 1 csomag epret megtejszínhabot vagy folyékony csokit, hogy nyalhasson:-)
beteszel egy pár biankó ajándék igéretet a Mikulás zacskóba ezt ekkor váltod be ha kedved van megfőzöm a kedvenc vacsorád ha nincs kedvem hozzá is gyertyafénnyel.., és mennyi képtelen ötlet lehet rajta aminek örül majd ha kiváltja a ráirtakat..
ez talán nem kerül sokba és ha megcsinálod a válalásokat még öröm is lehet
Lehet olyat is,hogy van az a sima falióra,kiszeded belőle a papír számlapot,és csináltatsz helyére egy olyat,amin a ti közös fényképitek vannak.Minde órára teszel egyet.:)
Bnőm ezt kapta a 18. szülinapjára,csak azon ő volt kicsikorába + bnőkkel való fényképek.:)
amúgy jelmez: gyönyörű sejttetős csipkés piros kombiné, fekete felül csipkés, finom anyagú comfix, mikulássapi és mellre egy névjegytábla "(mára) Sanyi tulajdona" vagy vm hasonló felirattal :)
ez is jó pl. jövőre, de most valami másmilyent szeretnék, csak még azt nem tudom mit :D
sajnos tényleg kevés (meg soha nem említi mire vágyik rajtam kívül) + akadály még hogy falun élek és addig max a szomszéd nagyonkisvárosba tudok átszökkenni :(
Én vettem neki egy csont formájú kulcstartót (mert van kutyája):) egy dísz mikulás zoknit,a mikulásos gyertyát,2db vastag zoknit mert mindíg zoknihiányban szenved + egy mikulásos boxert plussz egy étcsokis mukulást!:) ( össz. kb 2500-3000ft volt)
vagy valami apróság, amire már régóta vágyik, de nehezen beszerezhető - és te ráakadsz valahol... bár ehhez lehet, kevés már az idő
pluss mikulas vagy krampuszka vagy kis ordog es csokik melle....ennyi boven eleg lenne
nem feltétlenül akarom ellopni az ötleteket, olyan vagyok, akinek elég egy szó/szikra és akkor már jön magától az ihlet :)
plüss krampusz :), különleges csoki
Szeretnék valami jó kis csomagot összeállítani a barátomnak. A mikulásjelmez már megvan (azt ne mondjátok), meg a csomag is, ami nagyon finom anyag, de szeretném ha a tartalma valami eredeti, de nem drága lenne (az Karácsonykor). Tippek???
További ajánlott fórumok: