Milyen mikrosütőt ajánlanátok? (tudásbázis)
"nem szabad a sütőbe olyan műanyagot tenni, amelyet nem melegítenek, mert az mérgező anyagokat bocsáthat ki"
Sosem fő szét, ha nem főzik.
Így van, a sima is nagyon jó melegítésre.
Nekem nincs bajom a digitálissal de nem is dicsérem túl, most véletlen, hogy olyan van , eddig jól működik. Egyik sem olyan nagyon jó, hogy csak azt az egy félét preferáljam. A munkahelyemen olyat használunk, amit az Aldiból vettünk jó pár évvel ezelőtt, valami noname típusú, melegítésre pont elég, jól bírja a különböző vérmérsékletű használóit.
Nem annyira a márka a lényeg.
Úgy látom,,mert volt ilyen- olyan is, ami nem digitális kijelzős az tovább tart,,egyszerűbb szerkezet.
Nekem most Candy van.
Sziasztok !
Milyen mikrösütőt ajánlanátok ? A régi 20 évig jó volt.Nemrég kaptam egyet keveset használtat de 2 hónap után bedöglött. Grillezni nem szeretnék vele.köszi
További ajánlott fórumok:
- Milyen fajta kiskutyát ajánlanátok családi házba, 2 kisgyerek mellé, ami középtermetű?
- Milyen okostelefont ajánlanátok?
- Kutya vs macska. Kisgyerekek mellé melyiket ajánlanátok és milyen fajtát, ha lakásban tudnátok tartani (egyelőre)?
- Milyen nyelvvizsgát ajánlanátok? (már évek óta nem sikerül, próbáltam jópárat, 3 éve csücsül a diplomám az egyetemen)
- Szikrázik a mikrosütő, mitől lehet?
- Nem melegít a mikrosütőm, érdemes javíttatni?