Mikortól kezdek fogyni? (tudásbázis)
Szeretném elmondani az én kis történetemet!
Én úgy fogytam 13 kgt, hogy szinte nem is erőltettem meg magamat! Normálisan étkeztem, napi 3x, odafigyeltem a testemre, hogy mikor mondja azt az ennivalóra, hogy állj, köszönöm, nem kérek többet! Ennél az állapotnál kellemesen érzed magad, nem éhezel! Heti 3szor edzettem, cardio, és alakformálás! 5 óra után már nem ettem, csak ittam! Ja és elkezdtem fogamzásgátlót szedni,amitól megint csak lement pár kilo! Hát ennyi lenne, szerintem ez nem nehéz! Nem kell az embernek koplalnia, ne egyetek fehér kenyeret, és figyeljétek, hogy mikor mondja azt a gyomrotok, hogy állj! Ezt kell elsősorban megtanulni, nehéz, de meglehet! Sok sikert
Az, hogy mikor kezdődik el a fogyás mindenkinél más. Ami biztos meghozza az eredményt, az a kitartás. (Én mondom, akinek kevés van belőle. :-))
Szóval ne add fel!!
Tapasztalatom szerint heti 4-gyel jobban jársz és persze mellette nagyon jól kell kajálni, semmi túl evés, nasi, meg egész nap nem evés, aztán este mindent bele meg hasonlók.
Heti 0.5-1 kiló már kellene, hogy lemenjen, feltéve, hogy mindennap megiszol 2.5-3 liter széndioxidmentes ásványvizet.
Ha nő a súlyod, annak több oka lehet, az egyik az, hogy többet eszel, mint amennyit elégetsz vagy nem iszol eleget vagy nem eszel elégszer, esetleg este eszel és nappal nem.
3 hét alatt már kb. 2 kilónak le kellett volna mennie, mivel az elején látványosabban reagál a szervezeted.
Ja, és kellene valami aerob is az alakformálás mellé heti háromszor (bicikli vagy dinamikus gyaloglás kb. 45-50 perc azonos intenzitással).
3 aerob és 2 alakformálás és három hónap alatt 10-15 kiló le fog menni (ha rendesen kajálsz, olyan 1400-1600 kcal-t naponta legalább 4-5 részre bontva, iszol 2.5 liter vizet/zöldteát és kerülöd a gyorsan felszívódó szénhidrátokat, amennyire csak tudod).
További ajánlott fórumok:
- Hathónapos kisfiam egy hete délelőtt gyümölcspépet kap, mikortól kell már délután is adni neki szilárd kaját?
- TB fizetés, mikortól és meddig?
- Az erkölcsi bizonyítvány mikortól lesz tiszta, ha valaki volt börtönben?
- Adóstársat mikortól veszi elő a bank, ha az adós nem fizet?
- Tényleg megszüntetik a szocpolt? És, ha igen mikortól? Tudja valaki véletlenül?
- Fél éve érkezett el az ideje az életünkbe, hogy babát szeretnénk a férjemmel. Sajnos eddig sikertelenül. Mikortól aggódjak?