Mikortól adható kisgyereknek lencse? 8, 5 hónapos babaának adható-e rántás nélkül zöldségekkel? (tudásbázis kérdés)
Szia Bea!
Szedtek vmilyen immunerősítőt? Mivel erősíted Őket?
Szióka!
Szerencsére nem volt baj éjszaka! :)))
Aludt, mint a bunda! (pedig nem paszíroztam, csak villával összetörtem a többi zöldséggel)
Így ma is nyugodtam mertem neki adni, hogy szép legyen és sok pénze! :))))
Buék!
Szia!
Örülök, h segíthettem, ha segítettem. Egészségére :))) Remélem éjszaka sem volt gond.
BUÉK NEKTEK!
Sziasztok!
Köszi mindenkinek a segítséget!
Adtam a picikémnek lencsét, de nem magában, hanem egy burgonyát megfőztem, össze törtem villával és ehhez adtam hozzá a lencsét és a vele együtt főtt répát! Nagyon ízlett neki!
Én már régóta adok neki szilárt ételt, 4 hónapos korban kezdtük, azóta mindent eszik A-tól Z-ig! AMikor elmondtama védőnőnek, kaptamis érte, hoyg szegény gyerek allergiás lesz! De a családban nincs ilyen gond, azért voltam bátrabb!
Eddig csak lencsét és babot nem kapott, na meg gombát. De azt tudom, hogy csak 1 éves koron túl szabad nekik adni!
Már 2,5 hónapja nem turmixolok,( amióta 4 fogú lett) csak villával összetöröm. Van már 6 foga, van neki mivel megrágni!
Eddig még nem jelezte, hogy fájna a hasa, remélem éjjel sem lesz gond.
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Szia,én adtam a lányomnak 9 hónapos kortól,nem passzíroztam,csak pépesre turmixoltam,nem volt tőle semmi baja.Szerette is,most már nem eszi meg,1,5 éves.
Attól is függ,mit mikor érdemes adni,hogy az első főzelékeket hány hónapos kortól kapta.Aki csak 6 hónaposan kap krumplit,répát,annál később kerül sorra a többi,nehéz étel is.
A száraz hüvelyeseknél a héja puffaszt, paszirozd át akkor nem puffaszt.
BUÉK!
Köszi szépen a segítséget!
Most ebédre lesz lencse, abból adnék neki, csak ebédre!(éjszakára semmiképp)
Rántás nélkül kapja, zöldségfélékkel.
Remélem nem lesz nagy baja tőle!
Van itthon Espumisan csepp, legfeljebb adok neki, ha szükséges!
Még egyszer köszi a hozzászólást.
Boldog Új Évet Kívánok!
Mikor adhatók hüvelyesek a babáknak?
A kisfiam 8,5 hónapos, borsót már evett, nem volt tőle baja. ( nem fájt a hasa )
Adhatok már neki lencsét, babot, sárgaborsót?
További ajánlott fórumok:
- Szólánc- Írjunk zöldségeket +gyümölcsöket! Az előző szó utolsó 2 betűjének valamelyikével kezdődik a következő.
- Mikortól ihat egy kisgyerek forralatlan csapvizet?
- Mikortól számít bajnak, ha nem eszik egy kisgyerek önállóan?
- Milyen sorrendben lehet adni a babáknak a zöldségeket, gyümölcsöket?Mit mikortol lehet bevezetni?Sehol nem találtam ilyen listát.
- Mikortól látogathatják kisgyerekek is az újszülöttet?
- Mikortól lehet vinni babát, kisgyereket szaunába?