Mikortól számít bajnak, ha nem eszik egy kisgyerek önállóan? (tudásbázis kérdés)
Ilyenek ezek a ferfiak! Mar ennyi idosen is kiszolgaltatjak magukat!:DDD
Az en fiam ugyan ezt muveli. 2,5 eves, tud enni egyedul, a bolcsiben is megoldja, de ha en ott vagyok, akkor csak a szajat tatja. A lanyom 14 honaposan nem engedi, hogy barmiben is segitsek neki.
Szerintem ne aggodj, a fiuk koztudottan egy kicsit lustik.:)
NA, az én kislányom még ilyen huncut! Sokszor játék volt neki az is ami komoly volt :D
Örülünk, hogy ha segíthettünk!
Adj a kezébe kanalat mikor eszik de attól ettetheted hagy probálja de nincs elmaradva az én fiam 2,5 éves és ha olyan napja van nem eszik inkább ha nem etettem de ritkán fordul elő vele de ha többen ülünk asztalhoz nagyon szépen eszik .
Úgyhogy csak ez lustaság de ne erőltesd én se teszem és maga megtanulja van még ideje
Szerintem csak lusta. Majd rákap a dologra. Különben meg, ha már láttad, hogy tudja, akkor nincs is miért aggódni:)
Az én kislányom 16 hónapos (pont ma), és ő is próbálkozik egyedül enni, de még csak a nem szaftos dolgokat engedem neki, a többiben besegítek, mert nem akarjuk újrefesteni a lakást:DD Mindig adok neki kaja után valamit, amin próbálkozhat egyedül a villával, meg a kanállal. Szerintem biztos nincs semmi gond a kisfiaddal, csak egyszerűen nem akar még egedül enni, sokkal kényelmesebb, ha anyu adja a szájába a falatot.
Attól függ, hogy mit. Mert a kemény, "kanálon maradó" ételt már korán meg kéne tudni oldani, a folyósokat később.
Finom-motoros képességeket kell fejleszteni.
Olyan 2,5 év egyébként, de ez nagyon körülbelül.
További ajánlott fórumok:
- Mikortól számít egy nő "kövérnek"?
- Mikortól számít egy kapcsolat kapcsolatnak?
- Mikortól ihat egy kisgyerek forralatlan csapvizet?
- Mikortól adható kisgyereknek lencse? 8, 5 hónapos babaának adható-e rántás nélkül zöldségekkel?
- Mikortól látogathatják kisgyerekek is az újszülöttet?
- Mikortól lehet vinni babát, kisgyereket szaunába?