Mikor lehet? Hogyan? Merre? 112kilósan? (beszélgetés)
Nekem annak idején azt mondta az orvosom, hogy annyi elég, és úgy tűnik elég is volt.
DE, azért majd Te is kérdezd meg, ez annál fontosabb dolog, hogy szakemberen kívül bárki másra hallgassál.
Abban igazad van, hogy drasztikus fogyókúra után (amit igazán nem is szabadna csinálni, de csak Te tudod mennyi időd van rá) azonnal nem szabad teherbe esni, mert olyankor felszaporodnak a vérben az addig zsírban "tárolt" méreganyagok, emellett a zsírok lebomlásakor is keletkezik egy csomó belőlük, és azoknak ki kell ürülniük.
De az is igaz, hogy ha még erre a súlyra hízol a terhesség alatt, akkor nagyon megterheled a szervezeted, nagyobb a veszélye a terhességi toxémiának, ami nagyon árt mindkettőtöknek.
És hogy nehogy azt hidd, nekem könnyű beszélni, én is ma kezdtem újra a fogyókúrát, mert sajnos állandóan ezzel a gonddal kűzdök azóta is.
szedd szerintem
mindenkinek más a tapasztalata vele!!!
nem bizti,hogy te hízni fogsz tölle!!!!
én is igy vagyok ezzel:((((((
én pár éve leadtam 37 kilót 3 hónap alatt....éhezéssel
a gyomromnak lőttek
de akkor olyan boldog voltam:))))végre csinin néztem ki s megfordultak utánam,fütyültek is sokszor:))
férjhez mentem terhes lettem s ennyi volt a külsőmnek
de van egy csodaszép lánykám..mindig ezzel vigasztalanom magam:)))
ezek végül is étrend-kiegészítők.sok mindenkit ismerek aki hízott tőle,de olyat is aki nem
ezt alkattól függ sajnos.
az egyik orvos etz mondja a másik azt..
az tuti én a másokiknál nem fogok szedni
inkább eszek sok gyümit ,zöldséget tb
csak a folsavat fogom szedni
:)))
már nem is emlékszem milyen vizsgálatokra jártam :(((
szerintem ne ijedj meg!
a dokinak mutattad?
én tegnaptól nagyon figyelek mit eszek!
sok zöldséget és gyümit a kenyeret teljesen kihagyom helyette teljes kiőrlésű kétszersültet eszek
naponta többször keveset
megpróbálok sok folyadékot inni,ami nálam elég nehéz:(((
az 1800-2000 kalória kell az anyukának és a babának?
én állandóan éhes voltam a vitaminoktól....szóü szerint zabáltam:(((
de szedtem ,mert a doki azt mondta muszáj!
a védőnő meg rákérdezett,hogy minek szedtem,mert azt nem ekkora súlyra vonatkozott.
nemrégen fülészeten jártam..a terhesség alatt fülzúgás alakult ki nálam s szinte lecseszett a fülészorvos ,hogy én minek szedtem babavitamint..
hát ettől legyek okos
Ha ezt diétának lehet nevezni; 1800-2000 kalórián voltam. Egy füzetbe leírtam amit ettem, mindent számoltam, úgy főztem.
Igyekeztem minél több fehérjét, gyümölcsöt enni, de ilyenkor nem szabad kihagyni a zsírokat és a szénhidrátokat sem.
Az első kettővel szedtem terhességi vitaminokat, a harmadiknál nem, csak folsavat az elején, és magnéziumot (B6 nélkül) végig. Semmi különbség nem volt, sem hízékonyságban, sem a babák méretében.
én sose mértem magamnak anno
otthon méred?
köszönöm,hogy leírtad:))
26 éves vagyok
milyen diétát tartottál?
terhesség alatt???
azt mondták,hogy akkor teljesen kiürül a szervezetből a vitamin és a baba üresre jön...hamarabb beteg lehet a tápanyagok híján
és nehezíti a teherbeesést.
én gravidát és elevitet szedtem másfél évig ..ez meg is látszik rajtam.
Nem írod sehol hogy hány éves vagy.
Már több helyen leírtam az én tapasztalatomat, de elmondom Neked is, mert mindenkinek csak egy élete van, és nincs visszajátszás.
Én 27 évesen szültem az első babámat, majd rá két évre a másodikat. Aztán 9 év múlva jött a harmadik, és most látom mennyire elsiettük a másodikat. A nagy két éves volt akkor, és még rengeteg felfedezni való volt benne, amikor már egy másik csöppségre is kellett figyelni, akire persze megint nem jutott elég idő a nagyobb miatt. Konkrétan olyasmire gondolok, hogy a kicsi szoptatása közben kiszökött a nagy a lépcsőházba, vagy bármi "nem szabad"-ot csinált, én ezt ugye azonnal lereagáltam, ez nyilván nem biztosította a kicsi nyugodt életét. Nagyon emlékszek az állandó sziszegésre "pszt, csendben legyél, alszik Orsi", később meg nem tudtam melyik után szaladjak az utcán....
Persze ettől még szép emlék az egész, de lehetett volna nyugodtabb is. Most látom a legkisebb-bel, hogy mennyit számít, hogy a nagyok már nem "önveszélyesek". Így is kell velük foglalkozni, de ezt akkor tehetem meg, amikor alkalmas az idő rá.
Az is igaz, hogy nekem egyetlen nyugis gyerekem sincs, mind örökmozgó, rossz alvó, elképzelhető, hogy két türelmes kisfickóval nincs ilyen gond.
Az első babával én is 27 kilót híztam, a másik kettővel 16-18-at, de ez komoly diéta eredménye volt.:-(
én ugy tudom,hogy nem nagyon szabad fogyózni ha babát tervez az ember lánya.
és azt is mondják,hogy minél több a súlyunk annál nehezebben meg:(((
de itt vannak az ellenpéldák:)))
szerintem a nőgyógyászt keresd fel!
drukkolok neked!!!
További ajánlott fórumok:
- Mi lehet ez? A szemem előtt pár centis látótérben úszkál egy moszat féle és bármerre nézek ott van, rettenetesen zavar.
- Farmerre lehet valaki allergiás?
- Manapság hol és hogyan lehet ismerkedni? Merre bújkálnak a jóravaló szinglik:)? Hol találtatok rá a nagy Ő-re?
- Hol tudok olyan konyhaasztalt venni, amit el kell fordítani, aztán lehet szétnyitni. Így dupla akkora lesz. Budapesten merre kapok?
- Szénhidrátcsökkentett liszt!? Merre lehet venni?
- Húsvét vasárnap szorakozni mennénk, de hova lehet menni? Pest? Mi ketten vagyunk, csajok valaki megy valamerre szivesen csatlakoznánk!