Farmerre lehet valaki allergiás? (tudásbázis)
nem tudom, hogy mennyibe kerül egy ilyen bevizsgálás, de tartok tőle, hogy az árából már tud venni másik farmert :(
ráadásul egyáltalán nem biztos, hogy kimutatnak bármi káros anyagot a festékben. simán lehet, hogy a festék minden kimutatható összetevője engedélyezett, csak éppen a topikindító allergiás rá.
a pékséget sem perelheti senki, mert ő allergiás a gluténre.
simán lehet, hogy a festékre, illetve annak valamely összetevőjére érzékeny vagy :((
próbáld meg kétszer-háromszor átmosni a farmert, hátha kiázik belőle az az anyag, ami a problémát okozza.
ha nem, sajnos nem tudsz mit tenni :((
Fogyasztóvédelem. Jó lenne ha bevizsgálnák!
És szerintem nézesd meg magad egy bőrgyógyásszal is, nehogy gáz legyen :(
Az a baj, hogy már többször is kimostam (ez sem segített), soha sem jártam még így, pedig nagyon sok Mayos cuccom van, és túl vagyok a 8 napon. A webáruház azt tanácsolja ajándékozzam el. Jó vicc. Szerintem meg lehet, hogy belefutottam egy hamisítványba. Amúgy "csak" a varrás látszik a lábamon, seggemen. Szóval szép. Péntek óta még mindig megvan és szinte sebes.
Ilyenkor hova forduljak?
Próbáld ecetes vízbe áztatni és utána kimosni valamilyen bőrkímélő mosószerrel (Dreft, Tomi baby), öblítő nélkül.
Neten vetted?
További ajánlott fórumok:
- Gyerekem tejallergiás születése óta, azt mondta a doki, adjak neki szója vagy rizstejet, hol lehet ilyet venni?
- Szerintetek kínai kajára lehetek allergiás?Többi lent....
- Lehet valaki allergiás a szabadlevegőre?
- Honnan lehet tudni, hogy valaki allergiás a méhcsípésre?
- Aranyékszerre lehet valaki allergiás?
- Honnan lehet tudni, hogy valaki allergiás a darázscsípésre?