Mikor kell az órát megint átállítani? (tudásbázis)
A számítógép általában utánamegy az óraállításnak, a mobilok egy része is követni tudja automatikusan :)
Amúgy az óraállítás mindig MÁRCIIUS és OKTÓBER UTOLSÓ VASÁRNAPJÁN hajnali kettő órakor van. Ezt kell megjegyezni, és akkor nincs több "mikor kell állítani" kérdés :)
Az utolsó vasárnap október 28-a, vagyis ezen a hajnalon kell állítani.
SF
köszke a válaszokat:))))
Megállni nem szokott, mert mobilokat használunk, meg a szám.gépet:)))))))))
Én legalábbis így hallottam,pont ma a páromtól:)Mert én sem vagyok ezzel soha képben.
Remélem nem vezettelek félre,és jön még vki ide, aki megerősít ebben a jövőheti óraátállításban:)
Köszi! Soha nem tudom:( 4 éve pont a szülésem után kellett, most kedden lesz az a nap és nem tudom, hogy merre csúszik:)
De most már igen:)
Szió
További ajánlott fórumok:
- Ma kell az órát átállítani? (vissza)
- Gracco babakocsin hogyan kell átállítani a tolókart?
- Gyermekem pár hétig járt oviba, de valószínűleg ki kell vennem, jövőre megint be kell íratni, ha akarom, hogy járjon?
- Ha lejár a sim kártyám mert nem töltöttem fel...és pár nappal utána töltöm fel, akkor megint jó lesz vagy újat kell vennem?!
- Már csináltak CT-t, nem találtak semmit, de azóta érzékeny lettem a jódra. Megint mennem kellene CT-re. Így is meg tudják csinálni?
- Lehet én vagyok a béna de mióta megint megújult az iwiw, nem tudom, hol kell írni az üzenőfalra?