Mikor kaptál először... (beszélgetés)
Születésnapomra...3 hónap után, marcipánrózsát.
Az virágnak számít?
jó, na kései órákban már romlik a szemem, ég szemüvegben is, bocs az elírásért :)
"hisz nem hal meg, ha rendesen ápolom, olyan ez mint egy jól működő kapcsolat"
ezzel teljesen mértékben egyetértek :)
Na igen, az én baromi nehéz,és giccses rózsacsokromat csak azért kaptam,hogy az ex barátom mutassa,hogy milyen van...csak a külsőséges számítottak neki....Hidd el, én is többre értékeltem volna, egy szál virágot, vagy akár csak több figyelmet...de már vége ennek,hála istennek!
Ahogy olvaslak titeket, szerencsésnek érzem én is magam. De nem azért, mert vörös rózsacsokrot kaptam, hanem mert minden hónapban egy cserepes virágot, ami rakásig van virággal. Én ezt többre tartom a csokornál, vagy az egxy szál virágnál, hisz nem hal meg, ha rendesen ápolom, olyan ez mint egy jól működő kapcsolat. Bár Ő ezt soha nem mondja, de szerintem pontosan így van vele. :)
Én Valentin napra 27 szál vörös rózsát kaptam a volt barátomtól...mert 27-én ismerkedtünk meg(szerinte,egyébként én biztosra tudom, 17-én,de mindegy)jellemző rá, hogy futárszolgálat hozta a csokrot, mert ő dolgozott,(pedig idén szombatra esett)mint mindig....ez volt az én csodás Valentin napom....egyedül!:-( Már szakítottunk,de még ha eszembe jut, most is rám tör a rossz hangulat!Soha többé,munkamániás pasit!
Na igen, sajnos hamar elhervad a rózsa is. :(
Az első közös valentin napunkra kaptam tőle cserepes virágot. Valami szép piros virágjai voltak. Ez már 10 éve. Ja és túl öntöztem a virágot.
Építők napi bulin voltunk, elhozott 1 szál virágot, egy kolás üvegbe. Azt hiszem elhagyta valahol hazafelé úton.. jó 22 évvel ezelőtt volt. Utána a 26. szülinpomra, 25+1 szegfűt. 5 sorban 5 db virág egymás mellett. Megszárítottam aztán valamiért tönkrebent, de sajna ki lett dobva.
Azóta nhányszór kaptam, De ha elmehetek fodrászhoz az is szuper. Azt legalább egy drabig látni lehet.
A virág nagyon szép, de hamar elhervad. Aztán ki kell dobni. :-(
És nálatok is a vörösrózsa dominál? :) Vagy esetleg van más nagy kedvenc is?
Hölgyeim, örülök, hogy örültetek/örültök, de nem véletlen írtam csokrot. :) Egyébként köszönöm a válaszokat! :)
upppsz, bocsi összetévesztettem! Azt írtam le, amikor utóljára kaptam, bocsi!!! :)
Először az első randinkon egy szál vörös rózsát! :)
október 13-án, ideköltözésünk 3. évfordulójára :))
..egyszer kaptam tőle egy bulis éjszaka egy szál tulipánt, amit 2 perc alatt 5 részre törtem, azóta nem kaptam virágot.
:)
30 évvel ezelőtt a névnapomra egy szál piros gerberát dobozban. Még most is látom magam előtt!!
amikor megkérte a kezem 17 évesen 17 szál vörös rózsát :))) ennek lassan 17 éve :))))
Az első randink után 2 nappal küldetett egy csokor rózsát egy kártyával,ami nagyon romantikus volt szerintem:))ez már majdnem 7 éve volt:))
Tatámtól kislány koromban minden vasárnap:_)) de a 8.os ballagásomra is sokféle virág akadt:-))
első valentinra, 2002-ben...
hú, de rég volt
Azt ugye tudod ma milyen sokba kerülne ez neki!!! :D
Már az egy hónapos évfordulónkon és azóta ( már több mint 4 éve ) minden hónapban!
Valentin napra, akkor már 4 hónapja jártunk...
én a páromtól első alkalommal egy vörös rózsát,és a szívét kaptam ajándékba.
a szerelmemtől az első találkozásunk alkalmával egy szál csodaszép fehér rózsát....csak egyszer találkoztunk.
hahhhaa! most lettem kioktatva,h. nekem nincs párom, max szerelmem, kedvesem, ect...
szóval Tőle..
még nem! :))
de még csak egyszer találkoztunk, viszont más ajándékot kaptam Tőle...:))
Megismerkedésünk után 1 napra(ami valentin nap is volt egyben) vörös rózsát.
En amikor 10honaposak voltunk,10szal voros rozsat.:)
1964. februárjában a megismerkedésünk ötödik hetében egy csokor hóvirágot, csak úgy :)))))
További ajánlott fórumok: