Mikor halt meg a nagymamátok? (beszélgetés)
Mindkét nagymamám az ágyában aludt el örökre és akkor, mikor megállt a szívük.
Idegenekkel személyesen se beszélek ilyesmiről, nemhogy egy fórumon ismeretlenül. Nem is értem, hogy lehet ilyen kérdést feltenni. Mi fog változni ettől az információtól az életedben vagy másokéban ?
Mármint az itteni tag korára? Hát azt elmondjuk, vagy nem?;)
Egyébként azt is nehéz kikövetkeztetni ebből az adatból, hacsak nem évszámokat mondunk.
Az én anyukám pl. annyi idős lenne, mint a fiam barátnőjének az anyukája, így a nagymamáink is hasonló korúak, pedig van köztünk bőven korkülönbség. A fiam mindig azt mondja, hogy anyós jelölt olyan, mint egy nagymama. Én meg azt mondom erre, hogy persze, hiszen a nagymamád ennyi idős lenne;)
Mégis, mi a fene bajuk van az embereknek?
Nem mindegy neked?
Nem hètpecsètes,de abba nem gondol bele anonimunk,hogy esetleg vègignèztük a haláltusát.
Nem èpp kellemes emlèk amiről egy pohár bor mellett csacsogunk.
Nem is arról van szó hogy ez valami hétpecsétes titok lenne.
Tapintatlan kérdés,,tapintatlanul feltéve.Akaratlanul is ellenérzést vált ki.
Tegyük fel hogy beszélgetés közben ismerősök közt előjön ilyesmiről a szó,,előfordul ,,természetes.
Az ha egy idegen neked szegezi a kérdést hogy, mikor ,miben,stb.,,az abszolút nem természetes.
Az meg hogy neki ez mire jó,,?Na mindegy, aki akar válaszol.
- Zsiga, mi volt az apád?
- Hát tüdőbajos.
- Na, de mit csinált?
- Hát, köhögött meg köpködött.
- Na, de miben halt meg?
- Abban a sárga kabátjában, amiben hegedülni szokott.
Ismerős vagy az indiszkrét kérdéseiddel. Ja és a halmozott kérdéshegyekkel minden fórumban.
Amúgy szerintem sincs közöd hozzá.
Az anyám halála nem èrdekel esetleg?
Jó sebeket tèpkedni?
További ajánlott fórumok:
- Mi lett Jézussal miután feléledt? Mikor halt meg? meghalt egyáltalán?
- Megtartani a nagymamát
- Te kit/kiket veszítettél el a szeretteid közül? Mikor és hogyan haltak meg?
- Hogy jöjjek ki abból, ha pár éve mikor szóltak nekem nem árultam el neki, hogy meghalt a távol élő nagynénije?
- Pót nagymamát, keresek
- Egyedülálló nagymamát keresek a lányom mellé.