Mikor fog működni ez a kapcsolat? Lehet, hogy soha? (beszélgetés)
"Kedveljük egymást, de 2 különböző világ vagyunk."
Dehogy kedvelitek egymást.:D
De rég volt fórumod..
Szerintem nagyon gáz. A lánya lehetnél. Teljesen más generáció, más világ.
Az ilyen 20 évesek max mutatóba szoktak lenni ego simogatónak.
"Egy negyvenes pasi olyan, mint egy keresztrejtvény a New York Times-ban: idegesítő, bonyolult és megfejthetetlen."
Én nem vonnék le olyan tuti következtetéseket egy estéből, mint ahogy kedves hoxás fórumtársak. Elég gáz szitu persze, de hogy a többi helyzetben, a többi napon milyen, azt nem tudjuk. Az biztos, hogy én nem mernék nagyon beleszeretni. :/
Nem hiszed? Vagyis szinte semmit nem tudsz róla,azt sem hogy hol-mit dolgozik???
Nem akarlak megbántani ( van neked elég bajod ) de hozzád pontosan a "buta kisfiú" kategória illik..........
Sorry..
De mirol, h beszelgettek, ha fbon masnak ir?
A 30as pasik kozott mar vannak jó partyk neked, es abbol lehet vmi hosszabb tavon. Itt ennel kicsi az esely.
"már szükségem van egy idősebb, érett férfire."
Már????
Nem hiszem, hogy gazdag, de néha nagyon jókat lehet vele beszélni.
Lenne más, de nem kell velem egykorú buta fiatal srác… már szükségem van egy idősebb, érett férfire.
Egyből erre gondoltam, mert mást nem tudok elképzelni.
Talán tudnék, ha írt volna róla akár egyetlen pozitívumot is.
És ez neked megéri 20 évesen?
A férjem is fiatalabb ennél a fószernál, aki ráadásul egy tapló.
Mi vonz benne?
Talán kialakul.
Az elején, amikor megbeszéltük, hogy próbáljuk meg, azt mondta nekem, hogy mindegy mi lesz belőle, egy nap, egy hónap, de lehet, hogy egy életre szóló kapcsolat…
Az elején vagyunk még a kapcsolatnak…
Mondjuk a 2 ünnep között is volt még egy alkalom, amikor vele meg a haverjaival buliztunk, hívtak egy zenészt, és az a zenész haver Facebookon élőzött, majd hozzászólást írt az élő videó alá az a csaj, akivel előtte vacsora alatt beszélgetett… szabályosan láttam a fején, hogy zavarja, hogy az a nő egy másik férfivel hülyéskedik. Majd megkérdeztem, hogy ki az a csaj, végül kiderült, hogy a haveri társaság minden tagja ismeri és mindegyiknek tetszik.
Soha nem fog működni, de ez nem is kapcsolat.
De miért tűröd ezeket? Én tuti otthagytam volna az étterembe, egyen meg írogasson egyedül. Mondjuk ez a jéghegy csúcsa.
Emlékszem amikor. A párom apja az új feleségével jött baba látogatóba, és a 22 éves párom üdvözölte a 21 éves nagymamát :D
Szerintem alapban az a pasi veled semmi komolyat nem tervez.
Te pedig várod a rózsaszín ködöt. Nem fog leszállni.
Ne ringasd magad hiú reményekbe. Ezt egy sokat látott pasi mondja neked.
Apád lehetne.
Tényleg ezt akarod?
Generációs szakadék van köztetek...
Enged el!!
!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet lezárni egy kapcsolatot/házasságot.....
- Kezdődő párkapcsolat buktatói, mik lehetnek a reális elvárások?
- Lehet normális kapcsolat abból, ha a nő szeretőként indít?
- Mikor lehet felvállalni egy új kapcsolatot?
- Ki, milyen jelekből vette észre, hogy a kapcsolatuk nem fog sokáig működni?
- Tudna valaki segiteni a jar / jad -al kapcsolatban? A telefonra ha felteszem, fognak a programok működni rajta?