Ki, milyen jelekből vette észre, hogy a kapcsolatuk nem fog sokáig működni? (beszélgetés)
Ha nem működik, akkor nem működik!
Bármit tehetsz, akkor sem működik!
Ez a jel!
Nem pont ezt írta. Persze, nagyon jó a kiforgató technikád, mehetnél szerencsekerekezni...
Én pont végignéztem most, hogy egy egész életében dolgozó férjet, hogy forgat ki mindenéből, és tesz földönfutóvá a felesége, aki viszont 17 évig ült otthon. És még csak nem is volt htb, hiszen ő nem 'konyhalány, hogy ott élje az életét'.
Úgyhogy éljen a szerelem. De párosuljon már egy szikra értelemmel, és BIZALMATLANSÁGGAL, mert gyakran csal a látszat.
Félreértettél.
A kérdés az volt, ki milyen jelekből vette észre, hogy a kapcsolatuk nem fog sokáig működni?
Erre válaszoltam: "Mit fogsz rám íratni? Ha nem lesz gyereked ki fog örökölni utánad?" Ismerek olyat, hogy ezen kérdések miatt azonnal ki lett téve a barátnő szűre.
Szeretetteljes, szerelemből kötött házasságban élünk. Előző házasságból gyerek(ek)kel. Szóval nálunk felmerül a ki kitől mit örököl és le is papíroztuk, hogy ne marják egymást a gyerekek. Tudomásul vették!
Ettől függetlenül szeretjük őke, DE amit én az én saját gyerekemnek dolgoztam össze, az csak az én gyerekemé! És semmit sem veszünk el a többi gyerektől.
Dekegyen igazad, csupán azért mert felmerült az öröklés, a mi kapcsolatunk pocsék és aa házasságunk is car. Igazad van!
Biztos jel, ha megkérdezi: Mit fogsz rám íratni? Ha nem lesz gyereked ki fog örökölni utánad?😀
Ahol szeretetteljes a kapcsolat, ez egyik sem lehet kérdés. Magától értetődő hogy mi, kié lesz.
Mással hancúrozott az ágyatokban mikor Te hazaértél.
Hárman néztetek egymásra meglepődve, tátott szájjal..-))
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Mikor fog működni ez a kapcsolat? Lehet, hogy soha?
- Tudna valaki segiteni a jar / jad -al kapcsolatban? A telefonra ha felteszem, fognak a programok működni rajta?