Mikor érdemes babát vállalni? (beszélgetés)
Az eredeti kérdésre visszatérve...szerintetek mikor érdemes babát vállalni?
Kor, anyagi, családi körülmény...?
Mi az amikor azt mondod,hogy oké be merem vállalni aztán kiderül mi lesz...?
csajszi Viva nem mondta hogy elváltak volna a szülei...
enyémek váltak el:S
Érdekes,hogy mi egyidősek vagyunk és a szüleink is azonos időben váltak el mégis hiszünk a házasságban :)
Remélem hamarosan lesz esküvő és baba is nálatok Viva!
ezu is egy érv a házasság melett amit persze én tökéletesen megértek és elfogadok...
jó nálam sztem az is benne volt hogy nem akartam férjhez menni mert nekem anyuék elválltak amikor 3 éves voltam...
Mi lassan 3 éve vagyunk együtt. Fél év után eljegyzett de nála azóta megállt az idő.
Persze mondogatja milyen jó lenne kis lurkókat vadászni este az ágyba,pedig tudja hogy én még nem szeretnék gyereket főleg nem házasság nélkül.
Házasodni sem azért szeretnék hogy gyerekünk legyen hanem mert remélem így gondolja hogy szeret annyira hogy elvegyen.
Akkor jó :)
Ti szeretnétek közös babát is?
Nem a te gyerekedet zabiztam le hanem általánmosságban írtam.
Te emeltede ki hogy házas vagy de nem te akartad és gondoltam megkérdezem miért van így elvégre nem olyan országban élünk ahol kényszerházasságok vannak.Egxébként elnézést ha megbántottalak tényleg csak érdekelt a dolog.
Sziasztok!
Tücke akkor te miért mentél hozzá ha nem akartál?
A gyereknek nem jobb ha rendes családban nől fel és nem azt kapja a társaitól hogy ő zabigyerek?
Én személy szerint szeretném ha lesz gyermekünk akkor szép egész és boldog családban szülessen és nőljön fel.
A lényeg az,hogy megtaláltad a boldogságot. Senki sem ígéri,hogy a házasságod örökké tart, vagy a kapcsolatod papír nélkül. Én el tudom fogadni mind a két hozzáállást.
Személy szerint szeretnék feleség lenni :)
hát nekem a lányom egy 4 éves kapcsolatból született mostmár 6 éves lesz 2napon belül:) 5 éve nem vagyunk együtt az édesapjával ... ellenben azóta feleség vagyok és ( hozzáteszem nem én akartam ) boldogan élünk 3asban...
Nem tartottam fontosnak hogy összeházasodjunk csak azért hogy papírunk is legyen róla... tény azóta semmi se változott kettőnk között nem lett fergetegesebb a kapcsolatunk csak mert házasok vagyunk....