Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mik a túlértékelt dolgok a világon szerinted? fórum

Mik a túlértékelt dolgok a világon szerinted? (beszélgetés)

1 2
nov. 8. 10:08
Plasztika: híres/gazdag embereknél is elrontják és nem lesznek se szebbek se fiatalabbak csak rémületesebbek.
45. PöttyösPanka (válaszként erre: 35. - Enissa)
nov. 8. 10:07
Ha ez mind így van, az arany akkor is túlértékelt, hiszen a szervezet számára nyomelem. Vagyis nagyon pici mennyiségre van szükség belőle. Nem ettől olyan drága.
44. globus (válaszként erre: 41. - Smaragdzöld 🐉)
nov. 8. 09:36
Pezsgőből láttam aranyost, kis lemezkék formájában ülepedik az aljára.
43. birebora (válaszként erre: 39. - Enissa)
nov. 8. 09:32

Mikor 50 éves lettem, gondoltam ideje tennem valamit a szépségemért. Elmentem kozmetikushoz. Arany pakolást, arany arcmaszkot kaptam mert hú, meg ha. Ötszöri kezelés.

Nem lettem sem szebb, sem rondább, sem ráncosabb, sem ránctalanabb:)

Mindezek mellett szeretem az arany és szép ékszereket. Mindig érték marad.

nov. 8. 09:23
A márkás cuccok. Szerintem.
41. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 35. - Enissa)
nov. 8. 08:50

Aranyat tartalmazó injekcióról idáig még nem hallottam. Ettől függetlenül létezhet, gondolom aranyáron.

Aranyat tartalmazó ételek közül csak a hamburgerről hallottam. Valahogy nem éreztem késztetést húszezer forintot adni érte. Sem aranyat tartalmazó hamburgerre, sem egyéb más - aranyat tartalmazó ételre nem vágyom.

Azokat a jótékony hatásokat, amit az arany fogyasztása ígér, más formában pótolom.

Mindettől függetlenül érdekes dolog ez; nem mindennap merül fel az emberekben az arany emberi szervezetre történő esetleges jótékony hatása.

40. boldogzokni (válaszként erre: 37. - Kacsahercegno)
nov. 8. 07:52
Szerintem is így van. Bemegy, kijön. 😋
39. Enissa (válaszként erre: 36. - Boldogzokni)
nov. 7. 20:18

Nem volt szerencsém még próbálni, illetve szerencsés vagyok, hogy nem kellett ilyen drága injekciókat használnom.

A volt, mostanra lepukkant VIP kórház gyógyszertárában váltotta ki egy férfi előttem, akkor tudatosult bennem, hogy létezik ilyen. .

38. Enissa (válaszként erre: 37. - Kacsahercegno)
nov. 7. 20:14

Az arany csak a legtisztább formájában ehető.

"Amellett, hogy a legkedveltebb nemesfém ehető és a luxus kifejezője a gasztronómiában (is), bizonyos kutatások szerint aranyat fogyasztani kifejezetten egészséges. Ezt már évezredekkel ezelőtt is vallották a kor gyógyítói és a modern kutatások is afelé hajlanak, hogy az arany jótékonyan hat az emberi szervezetre, nem csoda, hogy a különféle ízületi betegségek kezelésénél, de a szépségiparban is előszeretettel alkalmazzák. Gondoljunk csak a 24 karátos arany arckezelésekre vagy azokra a krémekre, amelyek aranyat tartalmaznak. Ám nemcsak külsőleg, de belsőleg, tehát elfogyasztva is számos pozitív hatással rendelkezik a nemesfémek királya:

serkenti a vérkeringést

fájdalom- és gyulladáscsökkentő

szabályozza a szívműködést

hatékonyan kezeli a függőségeket

hangulatjavító

élesíti az elmét

javítja a szexuális vitalitást

általános immunerősítő

és egyes kutatások szerint bizonyos daganatos megbetegedések kezelésénél is hatásos fegyver"

37. Kacsahercegno (válaszként erre: 35. - Enissa)
nov. 7. 20:05
Az arany biológiailag inert, amit megeszel, az ugyanabban a formában kijön, semmilyen kapcsolatba nem lép odabent semmivel.
36. boldogzokni (válaszként erre: 35. - Enissa)
nov. 7. 17:42
Olcsó gyógynövények léteznek ilyen hatásmechanizmussal.
35. Enissa (válaszként erre: 5. - PampaliniOroszlánja)
nov. 7. 16:50

"Például arany az ételben. Minek?"

- Gyulladáscsökkentő, antioxidáns, antiszeptikus, fájdalomcsillapító. - Segít a máj méregtelenítési folyamataiban. - Vérhígító hatással rendelkezik, valamint szabályozza a vérnyomást. - Hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez.

Nem tudom létezik-e még, de régebben voltak aranyat tartalmazó injekciók, gyógyászati célra orvos írhatta ki.

34. Sirga (válaszként erre: 26. - PöttyösPanka)
nov. 7. 14:14

Tökéletesen egyetértek. :)

Plusz hozzátenném a nyugalmat ... Manapság hiánycikk. Ahogy a türelem és a tisztelet is.

nov. 7. 14:12
Szerintem minden értelmes ember ismeri ezek valódi értékét és nem értékeli alul. Nagy általánosságban a társadalom esetleg.
32. PampaliniOroszlánja (válaszként erre: 23. - Ildi)
nov. 7. 14:11
De van offolva, légy szíves ezt máshol...
31. Borian (válaszként erre: 17. - Kacsahercegno)
nov. 7. 13:37

zanzásítva:

[link]

bővebben:

[link]

30. Borian (válaszként erre: 12. - Ildi)
nov. 7. 13:32
Még csak nem is ő. Az mRNS az eukairóta sejtek "találmánya". :-)
29. Görögtánc (válaszként erre: 1. - PampaliniOroszlánja)
nov. 7. 13:26

A luxus, a fényűzés, a pénzen megvehető dolgok.

Meg az, hogy az emberek egy kis buborékban élnek, észre sem veszik milyen szép, egyszerű, akár természet adta dolgok veszik őket körbe.

28. Amaunet (válaszként erre: 20. - Ildi)
nov. 7. 13:00
Ahogy gondolod... nem fogok belemenni ebbe.
27. Amaunet (válaszként erre: 26. - PöttyösPanka)
nov. 7. 12:49
Ha azokra a reklámokra, felhívásokra gondolok, ahol ezekre az érzelmekre apellálva szedik be a pénzeket/adományokat, akkor nem is olyan alulértékelt.
nov. 7. 12:01
Szerintem a szeretet, az emberség, az együttérzés, az emberi kapcsolatok vannak alulértékelve. Vagy ha úgy vesszük, ezekhez képest van szinte minden túlértékelve.
nov. 7. 11:43
A túlárazott termékek és szolgáltatások csak mert luxus kategóriásak.De amíg van rá kereslet addig lesz rá kínálat is.
nov. 7. 11:41
A focisták :D
23. Ildi (válaszként erre: 22. - Kacsahercegno)
nov. 7. 11:36
Nem mondta senki h barki is kövesse..a fórum sincs offolva, csupán válaszolva van rá..Tudod,kinek mi,ki..
22. Kacsahercegno (válaszként erre: 18. - Ildi)
nov. 7. 11:34
Ez mondjuk pont nem arról győz meg, hogy ezt az embert kövessem, de mindegy, ne offoljuk szét a fórumot :D
21. Ildi (válaszként erre: 19. - Amaunet)
*elvégzett
20. Ildi (válaszként erre: 19. - Amaunet)
...azért nem is kaphatott..hanem az elvégtett piszkos munkáért..
19. Amaunet (válaszként erre: 12. - Ildi)
nov. 7. 11:32
Nem is a feltalálásáért kapta a Nobel-díjat.
18. Ildi (válaszként erre: 17. - Kacsahercegno)
nov. 7. 11:26
A vezetéknevet sietve elírtam de kikerestem. [link] Tessék.
17. Kacsahercegno (válaszként erre: 16. - Ildi)
nov. 7. 11:23
Egyébként az miért van, hogy akik ilyesmiket írnak, mint amit most te is, mindig az az egyetlen érvük, hogy "nézz utána" meg "tájékozódj"? Miért nem linkeltek be ilyenkor tanulmányokat, cikkeket, valami forrást? Hogy nyíljon így ki a szegény, megvezetett birkanyáj szeme?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook