Mik a túlértékelt dolgok a világon szerinted? (beszélgetés)
Mikor 50 éves lettem, gondoltam ideje tennem valamit a szépségemért. Elmentem kozmetikushoz. Arany pakolást, arany arcmaszkot kaptam mert hú, meg ha. Ötszöri kezelés.
Nem lettem sem szebb, sem rondább, sem ráncosabb, sem ránctalanabb:)
Mindezek mellett szeretem az arany és szép ékszereket. Mindig érték marad.
Aranyat tartalmazó injekcióról idáig még nem hallottam. Ettől függetlenül létezhet, gondolom aranyáron.
Aranyat tartalmazó ételek közül csak a hamburgerről hallottam. Valahogy nem éreztem késztetést húszezer forintot adni érte. Sem aranyat tartalmazó hamburgerre, sem egyéb más - aranyat tartalmazó ételre nem vágyom.
Azokat a jótékony hatásokat, amit az arany fogyasztása ígér, más formában pótolom.
Mindettől függetlenül érdekes dolog ez; nem mindennap merül fel az emberekben az arany emberi szervezetre történő esetleges jótékony hatása.
Nem volt szerencsém még próbálni, illetve szerencsés vagyok, hogy nem kellett ilyen drága injekciókat használnom.
A volt, mostanra lepukkant VIP kórház gyógyszertárában váltotta ki egy férfi előttem, akkor tudatosult bennem, hogy létezik ilyen. .
Az arany csak a legtisztább formájában ehető.
"Amellett, hogy a legkedveltebb nemesfém ehető és a luxus kifejezője a gasztronómiában (is), bizonyos kutatások szerint aranyat fogyasztani kifejezetten egészséges. Ezt már évezredekkel ezelőtt is vallották a kor gyógyítói és a modern kutatások is afelé hajlanak, hogy az arany jótékonyan hat az emberi szervezetre, nem csoda, hogy a különféle ízületi betegségek kezelésénél, de a szépségiparban is előszeretettel alkalmazzák. Gondoljunk csak a 24 karátos arany arckezelésekre vagy azokra a krémekre, amelyek aranyat tartalmaznak. Ám nemcsak külsőleg, de belsőleg, tehát elfogyasztva is számos pozitív hatással rendelkezik a nemesfémek királya:
serkenti a vérkeringést
fájdalom- és gyulladáscsökkentő
szabályozza a szívműködést
hatékonyan kezeli a függőségeket
hangulatjavító
élesíti az elmét
javítja a szexuális vitalitást
általános immunerősítő
és egyes kutatások szerint bizonyos daganatos megbetegedések kezelésénél is hatásos fegyver"
"Például arany az ételben. Minek?"
- Gyulladáscsökkentő, antioxidáns, antiszeptikus, fájdalomcsillapító. - Segít a máj méregtelenítési folyamataiban. - Vérhígító hatással rendelkezik, valamint szabályozza a vérnyomást. - Hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez.
Nem tudom létezik-e még, de régebben voltak aranyat tartalmazó injekciók, gyógyászati célra orvos írhatta ki.
Tökéletesen egyetértek. :)
Plusz hozzátenném a nyugalmat ... Manapság hiánycikk. Ahogy a türelem és a tisztelet is.
A luxus, a fényűzés, a pénzen megvehető dolgok.
Meg az, hogy az emberek egy kis buborékban élnek, észre sem veszik milyen szép, egyszerű, akár természet adta dolgok veszik őket körbe.