Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mik a túlértékelt dolgok a világon szerinted? fórum

Mik a túlértékelt dolgok a világon szerinted? (beszélgetés)

1 2
márc. 5. 11:36
A legeslegújabb legdrágább ugyanazt tudó ketyerék.
márc. 4. 23:15
van egy par!
márc. 3. 15:45
tervezés, mert úgyse úgy lesz...
nov. 8. 10:08
Plasztika: híres/gazdag embereknél is elrontják és nem lesznek se szebbek se fiatalabbak csak rémületesebbek.
45. PöttyösPanka (válaszként erre: 35. - Enissa)
nov. 8. 10:07
Ha ez mind így van, az arany akkor is túlértékelt, hiszen a szervezet számára nyomelem. Vagyis nagyon pici mennyiségre van szükség belőle. Nem ettől olyan drága.
44. globus (válaszként erre: 41. - Smaragdzöld 🐉)
nov. 8. 09:36
Pezsgőből láttam aranyost, kis lemezkék formájában ülepedik az aljára.
43. birebora (válaszként erre: 39. - Enissa)
nov. 8. 09:32

Mikor 50 éves lettem, gondoltam ideje tennem valamit a szépségemért. Elmentem kozmetikushoz. Arany pakolást, arany arcmaszkot kaptam mert hú, meg ha. Ötszöri kezelés.

Nem lettem sem szebb, sem rondább, sem ráncosabb, sem ránctalanabb:)

Mindezek mellett szeretem az arany és szép ékszereket. Mindig érték marad.

nov. 8. 09:23
A márkás cuccok. Szerintem.
41. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 35. - Enissa)
nov. 8. 08:50

Aranyat tartalmazó injekcióról idáig még nem hallottam. Ettől függetlenül létezhet, gondolom aranyáron.

Aranyat tartalmazó ételek közül csak a hamburgerről hallottam. Valahogy nem éreztem késztetést húszezer forintot adni érte. Sem aranyat tartalmazó hamburgerre, sem egyéb más - aranyat tartalmazó ételre nem vágyom.

Azokat a jótékony hatásokat, amit az arany fogyasztása ígér, más formában pótolom.

Mindettől függetlenül érdekes dolog ez; nem mindennap merül fel az emberekben az arany emberi szervezetre történő esetleges jótékony hatása.

40. boldogzokni (válaszként erre: 37. - Kacsahercegno)
nov. 8. 07:52
Szerintem is így van. Bemegy, kijön. 😋
39. Enissa (válaszként erre: 36. - Boldogzokni)
nov. 7. 20:18

Nem volt szerencsém még próbálni, illetve szerencsés vagyok, hogy nem kellett ilyen drága injekciókat használnom.

A volt, mostanra lepukkant VIP kórház gyógyszertárában váltotta ki egy férfi előttem, akkor tudatosult bennem, hogy létezik ilyen. .

38. Enissa (válaszként erre: 37. - Kacsahercegno)
nov. 7. 20:14

Az arany csak a legtisztább formájában ehető.

"Amellett, hogy a legkedveltebb nemesfém ehető és a luxus kifejezője a gasztronómiában (is), bizonyos kutatások szerint aranyat fogyasztani kifejezetten egészséges. Ezt már évezredekkel ezelőtt is vallották a kor gyógyítói és a modern kutatások is afelé hajlanak, hogy az arany jótékonyan hat az emberi szervezetre, nem csoda, hogy a különféle ízületi betegségek kezelésénél, de a szépségiparban is előszeretettel alkalmazzák. Gondoljunk csak a 24 karátos arany arckezelésekre vagy azokra a krémekre, amelyek aranyat tartalmaznak. Ám nemcsak külsőleg, de belsőleg, tehát elfogyasztva is számos pozitív hatással rendelkezik a nemesfémek királya:

serkenti a vérkeringést

fájdalom- és gyulladáscsökkentő

szabályozza a szívműködést

hatékonyan kezeli a függőségeket

hangulatjavító

élesíti az elmét

javítja a szexuális vitalitást

általános immunerősítő

és egyes kutatások szerint bizonyos daganatos megbetegedések kezelésénél is hatásos fegyver"

37. Kacsahercegno (válaszként erre: 35. - Enissa)
nov. 7. 20:05
Az arany biológiailag inert, amit megeszel, az ugyanabban a formában kijön, semmilyen kapcsolatba nem lép odabent semmivel.
36. boldogzokni (válaszként erre: 35. - Enissa)
nov. 7. 17:42
Olcsó gyógynövények léteznek ilyen hatásmechanizmussal.
35. Enissa (válaszként erre: 5. - PampaliniOroszlánja)
nov. 7. 16:50

"Például arany az ételben. Minek?"

- Gyulladáscsökkentő, antioxidáns, antiszeptikus, fájdalomcsillapító. - Segít a máj méregtelenítési folyamataiban. - Vérhígító hatással rendelkezik, valamint szabályozza a vérnyomást. - Hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez.

Nem tudom létezik-e még, de régebben voltak aranyat tartalmazó injekciók, gyógyászati célra orvos írhatta ki.

34. Sirga (válaszként erre: 26. - PöttyösPanka)
nov. 7. 14:14

Tökéletesen egyetértek. :)

Plusz hozzátenném a nyugalmat ... Manapság hiánycikk. Ahogy a türelem és a tisztelet is.

nov. 7. 14:12
Szerintem minden értelmes ember ismeri ezek valódi értékét és nem értékeli alul. Nagy általánosságban a társadalom esetleg.
32. PampaliniOroszlánja (válaszként erre: 23. - Ildi)
nov. 7. 14:11
De van offolva, légy szíves ezt máshol...
31. Borian (válaszként erre: 17. - Kacsahercegno)
nov. 7. 13:37

zanzásítva:

[link]

bővebben:

[link]

30. Borian (válaszként erre: 12. - Ildi)
nov. 7. 13:32
Még csak nem is ő. Az mRNS az eukairóta sejtek "találmánya". :-)
29. Görögtánc (válaszként erre: 1. - PampaliniOroszlánja)
nov. 7. 13:26

A luxus, a fényűzés, a pénzen megvehető dolgok.

Meg az, hogy az emberek egy kis buborékban élnek, észre sem veszik milyen szép, egyszerű, akár természet adta dolgok veszik őket körbe.

28. Amaunet (válaszként erre: 20. - Ildi)
nov. 7. 13:00
Ahogy gondolod... nem fogok belemenni ebbe.
27. Amaunet (válaszként erre: 26. - PöttyösPanka)
nov. 7. 12:49
Ha azokra a reklámokra, felhívásokra gondolok, ahol ezekre az érzelmekre apellálva szedik be a pénzeket/adományokat, akkor nem is olyan alulértékelt.
nov. 7. 12:01
Szerintem a szeretet, az emberség, az együttérzés, az emberi kapcsolatok vannak alulértékelve. Vagy ha úgy vesszük, ezekhez képest van szinte minden túlértékelve.
nov. 7. 11:43
A túlárazott termékek és szolgáltatások csak mert luxus kategóriásak.De amíg van rá kereslet addig lesz rá kínálat is.
nov. 7. 11:41
A focisták :D
23. Ildi (válaszként erre: 22. - Kacsahercegno)
nov. 7. 11:36
Nem mondta senki h barki is kövesse..a fórum sincs offolva, csupán válaszolva van rá..Tudod,kinek mi,ki..
22. Kacsahercegno (válaszként erre: 18. - Ildi)
nov. 7. 11:34
Ez mondjuk pont nem arról győz meg, hogy ezt az embert kövessem, de mindegy, ne offoljuk szét a fórumot :D
21. Ildi (válaszként erre: 19. - Amaunet)
*elvégzett
20. Ildi (válaszként erre: 19. - Amaunet)
...azért nem is kaphatott..hanem az elvégtett piszkos munkáért..
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook