Mik a tapasztalatok Béres Alexandra Nyerj időt című programjával/dvd-jével kapcsolatban? (tudásbázis kérdés)
Teljesen egyet értek veled, túl sok a kifogás. Nekem van egy 15 hós kisfiam aki egész nap lefoglal mellette vezetem a háztartást és mégis van időm tornázni. Igaz, este 8 után, de akkor sem ülök a tv-elött, vagy számítógépezek, hanem mozgok.
A nyerj időt nekem tetszik, szeretem a súlyzós tornákat.
Te is tudod,hogy ez csak kifogás.Mindenki arra kerít időt,amire akar: tv,olvasás,evés.Azt nem hiszem,hogy valakinek egy héten nincs 3x40 perce önmagára.Csak akarni kell.Vannak olyanok,akik ettől megnyugszanak: nincs időm,nem érek rá stb...
De akkor lefogyni sem fog.
El kell dönteni mi a fontos.Nekem nincs lehetőségem itt a lakóhelyemen,hogy konditerembe járjak,vagy aerobikra,mert itt nincsenek normális helyek.Marad az otthoni torna.De tudom,hogy teszek valamit az alakomért,és egészségemért!
De természetesen ez csak saját vélemény!
Sziasztok!
Mondhatom,hogy én is gyűjtő vagyok Alexandra dvd-it illetően.Nekem ezek vannak meg:
200%-Alakformálás mesterfokon
Új kihívás
Lendületben
Vitalitás
Pörgesd fel!
Nyerj időt
Számomra a legnehezebb a Lendületben.Itt végig súlyzóval tornázik! Én most kezdtem újra a mozgást,mert nagyon leálltam az utóbbi időben.Épp ezért a Nyerj időt című tornával kezdtem,mert nem olyan megerőltető,de mégis átmozgat.
Köszi a biztatást!
Teljesen egyetértek veled Alexandrával kapcsolatban...
Kár, hogy Kaposváron nem találkozhat vele az ember lánya :)
Én rajongó vagyok!:)) Mint ember nagyon szimpatikus nekem Alexanda! Sokszor ez segít végigcsinálni az edzést! Mert olyan aranyosan bíztat!:)
És nagyon színvonalas, profi mozgásanyagai vannak!
Menni fog 1-2hét múlva pihi nélkül is!:) Csak csinálni kell rendszeresen!
Gratula a végigtornázáshoz!!!! :)
Most veszek erőt magamon, hogy tornázzak a Lendületbenre, bár még egyszer sem sikerült úgy végigtornáznom, hogy kis pihiket ne iktassak bele :(
Nekem Alexandra dvd-i a legszimpatikusabbak, te hogy vagy vele?
A legjobb az utolsó kettő, amit emlegetünk( Lendületben, Vitalitás)! Itt nincs olyan testrész, ami kimaradna! Nagyon jó háttorna is van a Vitalitás-ban! Ez a kettő amúgy direkt zsírégető torna! És gyönyörűen alakítanak!
A Pörgesd fel szerintem haladóknak való, és azoknak, akik inkább már csak formálódni szeretnének! De tulajdonképpen azon is megdolgoztat mindent!
Kb. 1 órás! Egy köredzés! 3körből áll, mindháromban ugyanazt a gyakorlatsort csinálja végig, csak váltakozó intenzitással és ismétlésszámmal!
Épp tegnap csináltam meg(büszke is vagyok magamra, mert először sikerült végig), és most szenvedek az izomláztól!:)
A Vitalitást meg a Lendületbent már mosolyogva végignyomom!:)
Szia!
Nekem sajnos a Pörgesd fel nincs meg...
Mennyire hosszú?
Szia!
Ez tényleg csak arra való, hogy "időt nyerj"! Ha nincs időd hosszú edzésekre, de mégsem akarsz eltunyulni!
Nekem is a Vitalitás és a Lendületben a 2kedvencem!!
Viszont a legkeményebb a Pörgesd fel szerintem!
Szia!
Én rendszeresen tornázom Alexandra jó pár dvd-jére, és a Nyerj időt akkor szoktam elővenni, amikor tényleg kevés az időm, mert engem nem fáraszt le eléggé.
Ami nekem a legjobban bejön az a Vitalitás, és a Lendületben dvd.(bár az utóbbi szerintem a legkeményebb)
További ajánlott fórumok:
- Béres Alexandra: Súlykontroll program
- Mik a tapasztalataitok Béres Alexandra Új kihívás DVD-jével kapcsolatban?
- Béres Alexandra- Súlykontroll programja
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra könyvében leírt edzésprogramjával kapcsolatban?
- Receptek Béres Alexandra súlykontroll programjához
- Sziasztok.Tudna valaki segiteni nekem 1 régi automata mosógép programjával kapcsolatban? THOMSON EXCEL 11X a neve, a mosóprogramok ideje?