Mik a tapasztalatok a Varicosette krémről? (tudásbázis)
négy és fél hétig kentem a lábam naponta kétszer, de semmi változás. ilyenkor nem szokás a pénzt vissza adni?
üdv Fülöp Gyula
2030Érd Zrinyi M u 10
fulophabfurdo@t-online.hu
Sziasztok!
Tapasztalat az, hogy csodakrém, ami a visszereket eltünteti,nincs! A fájdalmat enyhítheti, de a megszüntetés az az orvos dolga! A krémet használtam, nem váltotta be a várt eredményt, így azt visszaküldtem. Ugyan nem a teljes vételárat, de képzeljétek el, hogy visszautalták az összeget. Meglepett. Tanulópénzt megfizettem, így soha többet nem rendelek netről Csodákat ígérő dolgokat. Csodák ugyan vannak, de nem a hálózaton keresztül! Üdv mindenkinek
Hála az égnek, hogy nem ugrottam be.
Csatlakozom Myrához, igaz nekem nem fájnak a visszereim, de egy nap kétszer is bekenem a lábamat vadgesztenye krémmel.
Sziasztok!
Én is rendeltem ilyen visszér krémet, használom már egy hónapja, de semmi változás.
Szerintem is ez egy nagy átverés!!!
Sziasztok!
06.29-én visszaküldtem az általam fel nem bontott! fel nem használt 2 db krémet és 1 db apple italt. Hozzáteszem, mint már említettem, hogy nem fóliával lezárt, nem leragasztott (tehát eleve nyitott) termékről beszélek. Kivéve a Juice (amit nem is akartam venni, csak küldték). Kíváncsi vagyok, hogy a termék árát, amit kifizettem visszaküldik-e. Azt írták, hogy a bontatlan termék(kek)árát, amennyiben nem felel meg az elvárásoknak, 30 napon belül visszafizetik. Postaköltség sem volt olcsó, de ajánlottan és elsőbbségivel feladtam. Most várok, hogy ez megint csak átverés-e, ahogy a krém is, vagy nem. még várok, aztán talán fogyasztóvédelem…..
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy megtaláltalak Benneteket, és köszönöm, hogy megmentettek ettől a krémtől.Én sem szoktam bedőlni ezeknek a reklámoknak.DE ez hitelesnek tűnt, RTL stb. De mikor benyomtam a megrendelést és angol válasz tünt elő, ehhez a csodás Magyarországon ellenőrzött termékhez, megijedtem. Látasan kerestem, és megtaláltam a Hoxat:)
Mire visszahívtak telefonon rövid úton közöltem, hogy nem kérem a terméket.
Becsületükre legyen mondva, nem erősködte, mint pl a TOP Shop szokott. Mégegyster köszönöm. Hasznos nagyon ez az oldal
Sziasztok!
Most már csak azon gondolkodom, vagyis teljesen felesleges azon agyalnom, hogy a Csodakrém visszaküldése után vajon az árát visszakapnám-e? Gyanítom, hogy nem. Amúgy már 1,5 hete használom, és a csodának még csak apró jelét sem látom! Tehát a krém a beígért hatást egyáltalán nem éri el, magyarul egy kalap sz... se ér!Ha lehetne meg kellene az ilyen oldalakat állítani valahogy, hogy mást ne tudjanak átvágni!
Üdv mindenkinek
Szerintem teljes átverés az oldal, ő a Doktor Úr a valóságban, nem is hasonlít a képen szereplőre:
én is rendelni akartam, még jó hogy rátok találtam
azért döbbenetes hogy mennyire nem szűrik meg ki csinál műsort a tévében...nekem az ár lett gyanús,ez marhaság hogy egy természetes alapanyagokból álló krém ilyen sokba kerüljön,aki ennyiért veszteget egy krémet az csak nyerészkedni akar
Sziasztok!
Nem vagyok híve az ilyen neten rendelésnek, de sajnos most beugrottam a csőbe. Már bánom, (és 18000 Ft-om bánja), de azért írok, hogy más tanuljon belőle. Mielőtt a krémet megrendeltem, kerestem a honlapokon véleményt, de csak pozitív írásokat találtam. Így utólag belegondolva, nem tüntek fel olyan apró dolgok, minthogy úgy ahogy itt hozzászólás ott nem lehetséges!Mily véletlen?
Szóval 05.31-én rátaláltam erre a krémre (Varikosett), amit akciósan 9000 Ft-ért reklámoztak. Mivel műtét előtt állok (1-2 vastag ér+apró hajszálerek) gondoltam a csodakrémet megpróbálom. Az sem tünt fel, csak így utólag, hogy az adataim, telefonszámom beírása után meggondoltam magam és nem a továbbküld, hanem a kilépés gombra kattintottam, de mégis kb.10 perc elteltével már telefonon kerestek és sajna meggyőztek. Méghozzá úgy, hogy sajnos 1 krémet nem tudnak küldeni (meg mondván nem is elég), eleve jobban járok az akcióval ami kettőt fizet, hármat kap, tehát így futárral küldve 18000 Ft-ot kell a 3 krémér fizetnem. Nem kevés, de beleugrottam. Megbeszéltük a hölggyel, aki nagyon kézséges volt (elmondta, hogy ő is próbálta ezt a krémet, nagyon kevés kell belőle, meg,hogy most kerül magyarországi forgalmazásra ez a krém, meg hogy tesztelték és hogy a hajszálerekre tényleg hatásos) -, hogy hétfői szállítással kérem. Meg is jött a csomag, kifizettem az összeget, de már bánom, hogy nem gyorsabban bontottam a csomagot, így mire sikerült a kibontás, a futár elszelet. A három krém helyett 2 db volt benn és egy apple juice (aloés, amit 9000 Ft-ért számláztak, ezt máshol 2000 Ft-ért meg lehet vásárolni). Na már itt elszállt a hitem! A krém hatásossága már itt megkérdőjelezve volt, és nagyon áttvágottnak éreztem magam. Írtam nekik mailt, de választ nem vártam ezek után. Mily meglepő, 2 nap mulva válaszoltak és megígérték, hogy csalódottságomat enyhítendő küldjenek-e még egy krémet vagy küldjem vissza a felbontatlan csomagot és visszafizetik az árát. Ha már válaszoltak, gondoltam kipróbálom a csodakrémet, melynek a papírján már nem áll az, hogy eltünteti az ereket, csak, hogy fájdalomcsillapító, hűsítő, stb...Na és itt jön a krém. Napi kétszeri használatot javasolnak. Én kb 4-5 napja használom, de sajna semmi változás. A krémes tubus eleve nem lezárt, lecsavarozható tetejű, semmi fólia nincs rajt gyárilag (akár utántölthető is). Maga a krém egy enyhén mentolos világoskék színű kicsit férfi arcszesz illatú. Azt hiszem beugrottam a csőbe. Úgy gondolom ennek a krémnek semmijen csoda hatása nincs, de ha a későbbiekbe tapasztalnék valamit, mindenképp megírom nektek.Amúgy a harmadik krémet elpostázták, meg is kaptam. Csak azért írtam le a történetem, hogy tanuljatok az esetemből, ugyanis a buta a saját kárán, az okos máséból tanul. Elszomorító, hogy ma magyarországon mennyi mindennel hülyítik az embert. Sajnos lassan már oda kerülünk, hogy semmiben és senkiben nem bízhatunk meg?!Mindenkinek szép napot! Tünde
Egyébként az orvos weboldalán olvasható, hogy mennyi haszna van a krémnek:
"...Ilyen esetekben nincs az a visszér kenőcs vagy krém, illetve visszér gyógyszer, ami tág visszér falát visszahúzná, ugyanis a visszerek fala átalakul. A visszér falát alkotó simaizom, aktív összehúzódásra nem képes kötőszövetté alakul át. Ezt az folyamatot sem visszafordítani, sem megállítani nem lehet."
A varicosette, vagy varikosette krém ÁTVERÉS!!
Összedobtak egy kamu oldalt a reklámozására, de aki a képen szerepel, NEM a Dr.Banga Péter!
( [link] ) Egyébként már megtette a feljelentést a rendőrségen, mert illetéktelenül használják a nevét. A krém semmilyen vizsgálaton nem ment át, szerintem fogalma sincs senkinek az összetevőiről, tehát NEM ajánlott a kipróbálása! Dr.Banga Péter weboldala a [link] és itt látható az orvos fényképe is, nem egyezik meg azzal ami a krém kamu oldalán van. NE vásároljatok belőle!
Nem hallottam erről a krémről, de nem hinném, hogy egy krém eltünteti a visszereket - még a vékonyat sem, nem ám a vastagot. Bárcsak lenne ilyen, akkor én sem injekciózásra járnék!
Ha esetleg kipróbálod, írj mindenképpen, mire jutottál, mert engem is érdekelne.
További ajánlott fórumok:
- Progeszteron krémről vannak tapasztalatok? Milyen mellékhatásokat produkálhat?
- Kallos Latte Tejes Kivonatú Hajpakoló Krémről mi a tapasztalatotok/véleményetek?
- Mik a tapasztalatok a Rekongem paprikás krémről?
- Valakinek van tapasztalata a Viper Venom Aktiv ránctalanító krémről?
- Antikeloid krémről vélemények, tapasztalatok
- Nivea My Silhouette narancsbőr elleni és karcsúsító krémről tapasztalatok?!