Mik a tapasztalatok a VARICOFIX gélről? (tudásbázis)
Allitolag a legujabb csodaszer visszerekre a Varikosette krem. Ismeri valaki???
Mik a tapasztalatok???
Azt mondjak, hogy nyugaton ket eve a piacon van es sikeresen eltavolitja a visszereket.
Sajnálom, hogy nem néztem be ide akkor, amikor a terméket rendeltem. Általában elővigyázatos vagyok, és utánaolvasok a dolgoknak, mielőtt rendelek ... sajnos most bedőltem.
Nem részletezném hosszan: a topicban említett terméket nem ajánlatos megvenni, nincs haszna(sőt, még rosszabb lett a lábam), reklamációmra az ügyfélszolgálat megígérte, hogy jelentkezik ... hát nem tette). Csak azért írtam, hátha ezzel megóvok mást. üdv mindenkinek
A honlappal, ahol a Varicofix megrendelhető az alábbi problémák vanna:
- a cég egy amerikai postafiókra van bejelentve
- nincs magyar vagy EU adószám feltüntetve
- a 10 napos visszaküldési feltételek nem felelnek meg a magyar jogszabálynak
- nem lehet tudni, hogy mekkora adag krémet fognak küldeni (akár 1 grammot is küldhetnek)
- megrendeléskor rögzíthetik a számítógéped IP címét és egyéb adatait, miközben Te még azt sem tudod, hogy melyik országból jön a csomagod.
A többi hozzászóló tapasztalatai alapján a krém kb. 1 hétig elég vagyis egy éves kezelés 520.000 Ft lenne. Azt ugye nem gondolja senki, hogy egy tubus krém végleg megoldja a problémát?
Tuti lehúzás, még akkor is ha a krém egyébként hatásos lenne.
Winetou szerint a belülről rohadó fát kívülről is fel lehet ismerni, szerintem ez a kampány egy rothadó kapitalista lehúzás.
Én is rendeltem visszeres lábamra varicoFix krémet. Tapasztalatomat meg szeretném osztani.
Hirdetések sok szépet írnak e csodaszerről, hogy pár nap alatt /5nap/ eltünteti a kitüremkedett visszereket. Kezdjük először is a tubussal: dobozon 75 ml töltősúlyról közöl, de egy másik hirdetésben már csak 30 ml van írva amit én is észre vettem, mert ha naponta kétszer kenem be vékonyan ahogy írja a kezelési utasítás talán egy hétre sem elég. /Itt vissza köszön az öt nap/ Eredmény semmi. Még a halvány ereket sem tünteti el. Amit azért le kell írni, hogy kellemes a lábnak, de csak addig míg a krém be nem szívódik. Az is igaz, hogy gyorsan beszívódik. Ezt az érzésért sokkal olcsóbb krémmel is el érhetem. Ha több tubus kell a gyógyuláshoz akkor ezt mért nem közlik. 10 ezer forint ilyen kevés krémért és ilyen eredményért…. Nem hiszem el, hogy a képek is ugyan azon lábakról készültek. Összegzés képen azt tudom mondani, hogy tapasztalatom után sajnos azt kell írnom, hogy átverés.
Sziasztok!
Nekem ma megérkezik, csak azért rendeltem meg mert elakarom dönteni, hogy ez most kamu vagy nem.Elég látványos a lábamon lévő visszér,így hamar kiderül mit is ér.
Jelentkezem két hét múlva a valóságról.
:)
Egy zseniális termék olyan szempontból, hogy valótlan hozzászólásokkal, valótlan blogon, nem létező orvosokkal el tudja adni a terméket, az orvosoktól való félelmünkre és a csodaszerben való hitre apellálva.
Boltban nem kapható, nem bevizsgált csodaszer... ha működne, nem kellene megtévesztéssel hirdetnie saját magát... a valós tapasztalatot nem merjük megosztani, mert akkor bevallanánk, hogy átvertek... (Maria36 kivétel ;-) Köszönjük!
szia!
A varicofix nekem bevált. Sokat javultak a visszereim.
Mivel én is szeretnék csodát a viszereimre;elolvastam a gél reklámszövegét. Igazán figyelemfelkeltő. Egy hét alatt óriási változást ígér! Szupeeer! Kétségeim vannak, de hát csodaváró vagyok, nem? Megnézem a véleményeket. Mindenki áradozik. Már látom csodás lábaimat miniszoknyában! Próbálom a hozzászólók face profilját megnyitni. Egyiket sem lehet. Bizti csak be van másolva, gondolom én. Rákeresek, 3. után feladom.
Ellátogatok a gél honlapjára. Két magyar doki is odavan ezért a cuccért. Ok! Google, nevek beír, az eredmény persze nulla. Ja, nem! Szepesi Viktorra hoz találatot, a Wellhello-val kapcsolatban.
Ennyit erről a 30ml 10.000ért kétes eredetű szetyemotyáról.
Mindenki eldöntheti, ad-e ezért ennyit.
Ém maradok a vadgesztenye krémnél, ami legalább a kisebbeket eltüntette.
Szia! Mivel engem is erdekel a tema talan tudok segiteni. Kuldok egy linket. Csehorszagban kaphato a gel. Tudom a nyelv talan gond de a kepek magukert beszelnek. Az en gondom hogy nem tudom megrendelni sem a cseh sem az amerikai oldalrol online. Te hozza tudsz jutni?? Honnan ha nem titok! En mindenkepp szeretnem kiprobalni. Orulok ha segithettem egy picit. Udv.... Laci
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- A szülészeti gélről mi a véleményetek? ( Dianatal szülészeti gél ) Valaki használta már a szülésénél?
- A VaricoFix krémet visszerekre használta valaki? A tapasztalatok érdekelnének.
- Mik a tapasztalatok a White&go fogfehérítő ecsetelő gélről?
- Abexin gélről tapasztalat?