Migrén piercingem van. Normális az, hogy még mindig érzékeny? (tudásbázis)
Biztos nem Nati volt, mert ő mást mond, ő hozta be az országba ezt a fajta pc-t :)
De a kolleganőm sztem ott csináltatta ahol Te, mivel kb neki is ezeket mondták. Tetránnal csak akkor kell kenni, ha begyulladt, mivel az egy antib.-s kenőcs. Teljesen felesleges vele kenni, ah nincs gond.
Nem elég fújni az octanisepttel, mivel azzal nem tisztítod meg. Egy fülpiszkálóval le kell tisztítani (amit előtte befújtál) a pc és a bementeni részeket is.
Nekem a profi piercer aki szúrta, 4-6 hetet mondott,hogy kenni kell Tetran krémmel és fújni Octenisepttel. Cserélni 3 hónap után lehet (nem tervezem), de a teljes gyógyulás ennél a pc-nel egy év.
Amúgy már jól van. Nekem elég passzos a pc szára és a lyuk amin át van vezetve,ezért nehezebben mozog benne a pc és ezért van, hogy kicsit erzekenyebb, ha megmozgatom utána.
Azt tudod, hogy minimum 4-6 hónapig minden nap reggel és este le kell tisztítani? Lassan gyógyul a porc és könnyen bejutnak a kórokozók pl a hajdból is.
Illetve ha éppen dolgozik a pc, akkor is fájhat és érzékeny, sőt gyulladt is lehet!
Szia. Nekem két Shenmen van. December és január végén készültek. KB másfél, két hónapja egyszerre kezdtek el reggelre furcsán fájdogálni érintéskor, sőt alváskor is, előtte máshogy voltak érzékenyek. És egyik sem gyulladt. Nem jó egy ideje a lelkiállapotom, sőt, és úgy olvastam, ilyenkor a problémát "átveszik". A migrénnél úgy tudom, ha fájna a fejed, az is átveszi, akár be is gyullad.
Amúgy használ? Nem fáj a fejed már vagy csökkentette?
Sziasztok.
November elején szúrattam a migrén piercingem és még mindig egy picit érzékeny. Tudom, hogy a porcba szúrt piercing lassabban gyógyul, de kíváncsi lennék mások véleményére is, akiknek szintén van.
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a tetoválásokról és a piercingek-ről?Na és a viselőikről?
- Beszélgessünk a piercingekről!
- Mit gondoltok arról, ha egy anyuka piercinget szúrat?
- Más lassan fél éve tetettem be a köldök piercingemet, de még mindig nem gyógyult be, mi lehet a baj?
- Terhesség alatt a köldök piercinget mennyi ideig lehet hordani?
- Hogyan tegyem vissza a piercingem?