Miért voltak ilyenek velem? (beszélgetős fórum)
Mennyire örül ilyenkor FI, amikor a hozzászólások nem az ő problémájának megoldását segítik, hanem zsinórban a másik által írt választ ekézik!
Persze joguk van azt írni egy fórumra, amit akarnak. De annak is joga van leírni a saját véleményét, akit ekéznek!
A különbség az, hogy ő nem akad ki mások válaszán, az ekézőknek pedig egyetlen épkézláb gondolatuk sincs az ekézésen kívül. :))
Vértezd fel magad egy kis önbizalommal! Kikezdhető vagy, ezt kihasználják! Nem kell kedvesnek lenned azzal, aki szekál! Azért teszik , mert falkába akarnak tartozni! Ha egy erősebb jellem van a csapatba, oda akarnak tartozni! Te ne akarj olyan társasághoz tartozni, akik nem férnek bele a te erkölcsi normáidba! Inkább legyél egyedül! Merj kilógni onnan! Későbbiekben ez majd hasznodra válik! Tapasztalat!
A munkahely, az munkahely, nem haverkodásról szól! A srácok nem a főnökeid, nyugodtan lehet nekik mondani, ha valami gondjuk van, akkor keressék a főnököd! Nem fognak menni jövőre, ha te is ott leszel? Mond nekem!? Ki nem szarja le!? Egy év és elfelejted őket!
Az meg 18.
...megint olvasol.
A szuileim egyetemistakent gyumolcsot szedtek, ugy jottek ossze.
Milyen "komoly" munkat kell csinalnia egy kozepiskolasnak?
Hát igen, sokak mondták már ezt nekem.
Meg bennem maradt az, hogy kb 2 hete is hülyéskedtek velem és a "rendőr" gyerek megkérdezte, hogy vannak e barátaim, mintha megérezte volna, hogy gyakorlatilag nincs.
Sokaknak nem adatik meg a barát,,inkább haverok:))
Most fiatalka vagy még,,lehet hogy a koroddal is "ferdítettél" kicsit:DD Mindegy,,
Most főleg magaddal törődj a céljaiddal,,élvezd a nyarat is...és acélozd meg magad kicsit ahogy Enissa írta.
Mert az emberek gonoszak is tudnak lenni. Nem biztos, hogy bántani akartak, csal te voltál akkor és itt aki a legalkalmasabb volt áldozatnak, akin jót lehetett röhögni netán.
Ne vedd a szívedre! Minél inkább félénk és sebezhető vagy, annál inkább fognak viccet űzni veled, belőled.
Amit mondhatok ,mert nem ismerlek,,,,,
Remélem van családod,barátaid,,inkább az ő véleményükre és a velükkel való kapcsolatodra alapozz,,ne azzal törődj hogy bekerültél egy idegen társaságba és ott nem voltak mind jó fejek.Sajnos előfordul,,idősebbekkel is.
Tanulj,,olvass sokat,nagyon jó hogy dolgoztál is,megálltad a helyed függetlenül attól hogy mások hogy viselkedtek.
Hány éves vagy?
A szüleiddel kellene megbeszélni.
Voltam most nyáron diákmunkán, ahol kb egy gyerek nem volt falubeli. Ezen az egy gyereken kívül kB senkit sem ismertem. Első nap mentem, tök természetesen viselkedtem meg a többin is. Azt tudni kell, hogy én nem vagyok nagy szószóló, népszerű gyerek az iskolában sem.
Mentünk dolgozni, levelet gereblyézni és éreztem meg láttam is hogy nagyon nézegetnek engem a lányok, de amikor nem figyeltem s dolgoztam. Nem foglalkoztam a dologgal. Aztán a többiekkel (fiúkkal) én is az vagyok, elkezdtem egy jót beszélgetni témákról, internetről, filmekről, stb. Utána kicsit később észrevettem, hogy mintha elkezdenének hülyének nézni/kezelni, pedig semmi okot nem adtam rá, max néha ideges lehettem, amikor beszélni kellett. Meg néha viccelődtem is (pl feketehumort) .
Aztán mentünk festeni és mindig szólogattak hogy ne mártsam be annyira az ecsetet, mert folyik akkor is amikor figyeltem erre.
Meg az egyik nem válaszolt normálisan a kérdésemre. Meg kötözködött sokat. Meg állandóan a hülyeséget fújta. Azt elárulom, hogy csak 2-en voltunk magyarok a 6 emberből, de ők is a normálisabb fajta volt. Egyik pl rendőrnek tanul. Az egyik lány pedig faterom barátjának (nem tudom még az e, mert mar nem nagyon járnak össze) a lánya volt, ő is elkezdett fura lenni velem, mindig kinevezett meg ő is hülyének nézett úgy éreztem. Ő ilyen főnök féle volt. Meg olyanokat mondtak, hogy ha jövőre jövök, akkor ők nem. Senkinek se mondtam semmi rosszat vagy sértőt.
De érdekes, mert amikor 2-en voltunk a "rendőr" gyerekkel, akkor tök rendes volt. A másikkal meg megvártam az édesanyját, hogy ne várjon egyedül a parkban. Vele jobban voltam meg lehetett vele hülyéskedni, nyitott is volt rá.
Iskolában is hasonló a helyzetem már 1. osztály óta.
Mit tegyek ilyenkor?
További ajánlott fórumok:
- Miért ilyenek velem?
- Miért irkál neten más nőkkel egy házas férfi? Mi viszi rá ilyenekre? Sok kapcsolat megy így tönkre.
- A mai gyerekek miért ilyenek? 11évesen némelyik gyerek olyan felnőtt akar lenni...
- Miért ilyenek az emberek?
- Miért ilyenek a mai "férfiak" ?
- Miért írogat a párom ilyeneket egy másik nőnek? Mi ez köztük?