Miért van ennyi rosszindulatú ember és kevés a segítőkész? (beszélgetés)
mert ezzel hogy ezt kijelented itélkezel mások felett.
amúgy nem kötekedek csak kérdeztem valamit.
és részemről lezártam az egészet, nem érdekel!
igen, a fórumon, a hoxán, a neten, a világban RENGETEG okoskodó és hirtelen ítélkező ember van...nem tudom mit érzel ebben kötekedni valót?:(
ui: el tudom,és el is szoktam olvasni,amit írok...de a hangnemet még mindig nem értem részedről...
..és miért van itt a fórumon....
olvasd már el mit írál kérlek.
és miért van itt fórumon annyi "beszólós,fúú de okos vagyok és egy mondatodból ítélkezem" ember????:(
(oké,tudom,mert a net névtelenséget ad,és "így könnyű beszólni":((()
:DDDDDDDDDDDDDD
hogy is van ez a söpréssel??
én is megnéztem amiket eddig írt, hát tényleg durva
Tudásbázis: Hol lehet gurulós bevásárlótáskát venni? 26. (Minden más) 2008-10-31 13:08
Szerintem ott ahol a gurulós baglyot:)
Tudásbázis: Tudna valaki valami TUTI dolgot, hogy hogy lehetne hízni? 141. (Minden más) 2008-10-31 13:23
Egyél moslékot, a disznók is azt eszik és híznak:)
Tudásbázis: Mit vegyek anyósomnak 50. szülinapjára (max 7-8000ft)? 49. (Minden más) 2008-10-31 13:25
vibrátort
Tudásbázis: Elvesztett mobiltelefont hogy lehet megkerestetni? 26. (Minden más) 2008-10-31 13:30
Ott keresd, ahol a 3 forintost. Szerintem.
Tudásbázis: Ki tudja hol lehet kapni "Mézeskalács fűszerkeverék"-et? 49. (Közösségi témák) 2008-10-31 13:31
Talán próbáld meg egy élelmiszerboltban. Jártál már ott?
Tudásbázis: Keresem VHS-en, vagy DVD-n a Valahol Európában című színdarabot! Ha valakinek megvan szeretném átmásolni! 10. (Minden más) 2008-10-31 13:33
Szerintem keresd valahol Európában.
Tudásbázis: Mit lehet tenni, ha megjelenik a penész? 78. (Ház, lakás, kert) 2008-10-31 13:50
Akkor megesz a penész. Ha megjelenik a pénisz, na azt már tudom akkor mit kell tenni.
Tudásbázis: Mit lehet tenni a körömgomba ellen? 1001. (Egészség) 2008-10-31 13:59
Amputálni kell az ujjaidat
A 60-as hsz-ben idezett hozzaszolasaid utan valahogy nem ertem, mi a gondod?
Azt kapod, amit adsz.
Szerintem az emberek alapvetoen segitokeszek es meg az is, amelyik rosszindulatubb a kelletenel, csak kell tudni szepen kerni, normalisan a masikhoz kozeliteni, nem pedig alanyi jogon elvarni.
Saját magamra reagálok.
Már értem...
Valamiért én is így gondolom. :o)
Ez az egész nem a kérdésről szól.
:DD
Ennyit róla!
Tudásbázis: Hogyan kell barna rizst főzni? 29. (Sütés, főzés) 2008-10-31 13:55
Szerintem is jó sötétben főzd, ha ilyen értelmes kérdéseid vannak.
Tudásbázis: Hol lehet kapni zöldséghámozót, olyat, hogy az egyik vége zöldséghámozó a másik vége kés? 7. (Minden más) 2008-10-31 13:29
Én csak azt tudom, hol lehet éles kést kapni, és eret vágok magamon a h.lye kérdésedtől
Tudásbázis: Mit gondoltok? A nyelvpiercingnek van köze a hízáshoz? 41. (Minden más) 2008-10-31 13:25
Te tényleg ilyen ostoba vagy?
Tudásbázis: Tud nekem valaki abban segíteni, hogy hol lehet rongyszönyeghez szőrös anyagot kapni? 8. (Kreatívságok) 2008-10-30 13:26
Menj az erdőbe és lőjj le egy medvét
Tudásbázis: Hol lehet nyári csipke csizmát kapni? 8. (Kinézet) 2008-10-30 13:20
Vegyél inkább gumicsizmát te paraszt
Pár gyöngyszem arra vonatkozólag,hogy a fórum indítója mindig milyen segítőkész....még az idegenekkl is......
Jót tett helyébe jót várj ( az élettől)
Mindig minden vissza üt!!!
További ajánlott fórumok:
- A sok rosszindulatú embernek miért jó, hogy mást földig tiporjanak?
- A mai világban miért nem olyan segítőkészek az emberek? És miért olyan agresszívek?
- Irígy, rosszindulatú emberrel szemben mit lehet tenni?
- Utálom az emberi fajt. Rosszindulatúak. Szememben kedvesek,...
- Miért ilyen rosszindulatúak az emberek?
- Keresek egy segítőkész embert egy szívességre!