Miért van ennyi érdektelen fórumtéma? (beszélgetés)
jo kerdes!nekem is eszembe jutott ez millioszor,bizonyara sokunknak itt!
Vannak nagyon gyerekes dolgok
Mert nem egyféle dolog érdekel minket.
gondolkoztál olyan fórumon: hogy
Hány embernek tudnál munkát adni? Kérdéssel!
hmm.. igaz igaz..nagyon jól gondolod..de émmár most kevesebb ilyen témát látok kiirva. ugyhogy nekem megérte..sőőt egyre jobbak vannak..komolyan
lehet, hogy pont azért indult be ennyire, nem gondolod?? :DD
a drága jó magyar nemzet..ahelyett hogy valami érdekessel töltené az idejét ilyen szrkat csinál..mint pl én ezt a fórumot(fontos az önkritika..)
Hogy jókat nevessünk rajtuk.
igen tudom,rájöttem , köszönöm szépen...és ha még te is tanultál belőlük, hát még akkor én mikre jövök majd rá:)
Vannak itt olyan fórum témák amiből nagyon sokat tanulhatsz!
De nem csak Te,képzeld még én is!
Olvasgass és majd rá jössz!
igazad van, de én nem rendelkezek akkora bölcsességgel mint te! ugyan..hogy is lehetne nekem akkora
Egyetértek Veled teljesen!
Én az olyan fórumtémákat elkerülöm ami nem az én érdeklődési körömbe tartozik.
De vannak emberek,akiknek az a téma a fontos.
Nem vagyunk egyformák,és ez így helyes!
óó bocsánat még új vagyok itt, nem tudhatom hogy más is megkérdezte ezt már előttem 10évvel ezelött..és még nem sikerült átesnem ezen a traumán..
és igen..leirom mégegyszer: ezis egy érdektelen fórumtéma..de talán rájönnek az emberek hogy mekkora hülyeség..
szerintem egy tanács kérése nem abba a kategóriába tartozik, mint hogy milyen színű a szemed..én az ilyen kérdésekre gondolok..
Ez is egy érdektelen lesz...
Most már a tiéd a leghülyébb,legérdektelenebb.
"10 év (vagy annál több évnyi) korkülönbség a kapcsolatban"
Ezt Te raktad fel!!!!!
Ilyen és hasonló témájú kérdés is van már feltéve, és Te mégis felraktad!
Miért?
Hát ez a válaszom a kérdésedre!
attol hogy teged, aki inditotta ezt a forumot nem redekel , masokat meg erdekelhet. pedaul ezis egy hulye erdektelen forumtema. miert kellenek ilyenek, tenyleg? :P
Azért, mert te is csináltál egyet.
Tökéletesen egyet értek veled!
Akinek nem tetszik nem ír,vagy olvassa azt a fórumot ami neki nem megfelelő.
vannak nagyon jó fórumok!
Tudod, ezt már sokan megkérdezték előtted!! Van aki szavazást írt ki róla, olyan is akad, aki csevegés közben tette meg. Aztán szépen lassan elfogadta, talán megszokta, hogy nem minden embernek ugyanaz a fontos. Tehát, ami neked fontos (mint ez a kérdés itt fenn) az másokat lehet nem is érdekel. Míg te hülyéül állsz más problémája előtt, mert túlontúl kicsinyesnek, unalmasnak, tudatlannak ..... bármilyennek ítéled meg. Ennyi a válasz.
próbálj azon belül keresni témát!
Pont tegnap olvastam fel a kiffiamnak egy pár fórumtémát.
Hát, komolyan mondom, ritkán látom így nevetni. Kattttasztrófa, hogy mikre érnek rá egyesek. Már ezért megérni belépni a hoxára, hogy azonnal megjelenjenek a debil kérdések...
próbálok én próbálok..csak nem mindig könnyű..egyébként az emberek véleményére vagyok kiváncsi..az csak a második hogy kötekedni akarok:)
További ajánlott fórumok: