Miért van az, hogy ilyeneket álmodom? (beszélgetés)
Én az elmúlt hetekben kétszer is azt álmodtam, hogy repülőgép zuhant le mellettünk. Nagyon szörnyű volt, és a hatása alatt voltam egész nap. Mikor már másodszorra is ezt álmodtam, akkor már megnéztem mit jelent, és azt jelenti, hogy a hátad mögött kijátszanak.
nekem bejött:) :(
Amúgy én általában mindíg baromságokat álmodok, de ez a repülős sztori nagyon megmaradt bennem.
Szia!
Itt a válasz a kérdésedre!:)
Én ma azt álmodtam, hogy esküvőm lesz, menyasszonyi ruhában ülök a templom kórusán, beindul a zene, én szépen letipegek a lépcsőn és beelőz egy másik menyasszony. Akkor látom, hogy nem is a férjem áll az oltárnál, bevillanik, hogy házas vagyok...
Erre a másik menyasszony elémáll és kijelenti, hogy inkább én menjek hozzá a pasihoz. erre az anyukája nekiállt üvöltözni, hogy hogy képzeli ezt, egy milliárdot költöttek az esküvőre...
Na ekkor felébredtem és hozzábújtam a férjemhez...
egyszer én azt álmodtam, hogy egy ilyen helikopter bezuhant egyenesen a lakásomba
szerintem túl sok filmet nézünk :))
Minap azt álmodtam,hogy kórházban voltam,és szívműtétre vittek,én pedig ordítottam,mikor altatni akartak.
Tegnap azt álmodtam,hogy a kertünkbe mentőhelikopter zuhant.
Tartanom kéne valamitől,hogy ilyeneket álmodom?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek jogos volt a páromtól hogy ilyeneket vágott a fejemhez?
- A P.S. I love you filmhez keresek hasonlókat, mondjatok ilyeneket nekem légyszi!
- Miért írogat a párom ilyeneket egy másik nőnek? Mi ez köztük?
- Miért álmodom vele? Hogyan múlhatna ez el?
- Szerintetek miért kérdezett ilyeneket tőlem?
- Agyagos, salakos föld hogy jön ki a tornacipőből? Mivel szeded ki az ilyeneket?