Miért születik éjszaka több baba, mint nappal? (tudásbázis)
Ezt is hoztuk magunkkal az állatvilágból...
Az éj sötétje védelmezi mint az anyát, mint az utódot. Ilyenkor tud legjobban elrejtőzni.
Szerintem ez csak véletlen jött ki igy:D
Vagy lehet hülyeség...de lehet mivel éjszaka foganntak meg,igy éjszaka is születnek:dNa jó ezt visszavonom:)
Már amelyik.:) Az éjszakai életet élők nappal kölykeznek, a nappaliak meg éjjel. Általában, nagy többségében.
Az emberek is nappal tevékenyek. Így nyugisabb az éjjel a szüléshez.
Az én fiaim más időben születtek, de mindkettővel éjszaka mentünk kórházba és éjszaka vajúdtam! Bazsival hajnali 1/3 3-kor mentünk be és 6:50-re lett meg, Bálinttal szintén hajnali 1/2 2-kor mentünk, de ő 4:16-ra lett meg! Talán azért éjjel, mert sokkal nyugodtabb voltam éjszaka, nem gondoltam arra: "Jajj, Istenem, mikor kell mennem!"!!!
De ez mindenkinél változó!
Nekünk éjjel egykor kezdödtek a fájások, fél ötig irogattam öket, aludtam egy jót,fél 8-kor felébredtem, elfolyt a magzatviz,9-re már beöltözve vajjúdgattam, 13:00-ra meglett a baba :)
Szerintem éjjel nyugi van,azért akkor, aki akkor :)
Azt olvastam,kb annyi baba születik éjszaka,mint nappal.Nekem mindkét gyerekem koraeste született,a harmadikat nem én szültem,aki a középső a családban,de tudom Ő délben jött a világra.
A férjem hajnalban,jómagam 20 óra körül érkeztem .:)
Én is egy hirtelen időjárás változás beálltakor
szültem,de milyen hirtelen, olyan mintha ma lenne.
További ajánlott fórumok:
- Nappal és éjszaka...
- Mit csináljak, ha új lakásba költöztünk és nappal el volt a kutya egyedül, de most éjszakás vagyok és látom a kamerán, hogy sír?
- Fél éves babám még mindig 2 óránként kel éjszaka enni, és nappal is két óránként eszik. Normális ez?
- Kicsi fiam nappal nem köhög, éjszaka pedig állandóan, emiatt nem alszik.Mit adjak neki?
- 22 Hónapos kisfiam nem akar éjszaka aludni!Nappal sem alszik többet 1 óránál, mit csináljak vele?
- Szerintetek mennyi egy 2, 5 hónapos csecsemő nappali alvásigénye? ( az éjszakát már majdnem végigalussza )