Miért szívja vérhólyagosra a picikém a bimbómat? (tudásbázis)
Remélem megoldódtak a problémák. Még egy apró tanács. A krémek helyett a legjobb az anytej.
Egy pici cseppet kell rákenni a bimbóra és hagyni, hogy megszáradjon rajta.
Nekem bejött mind a három alkalommal.
Az elején még kicsit fárasztó figyelni egy csomó mindenre (mit ehetsz, hogy szopizzon, hogy tartsad, stb.), aztán meglátod, nagyon rövid idő múlva már rutin lesz.:))
Örülök, hogy bevált a pozícióváltás.
de a bimbóvédőre és a bepanthenre írták a kismama.hu-n. én nem tudom, hogy jók-e, nagyon kezdő anyuka vagyok. viszont a pozícióváltás bevált.
a bimbó meggyógyult, erre ma pocifájósak lettünk. :(( én hülye, ettem gondtalanul párolt képosztát. szegény picikém...
"Most olvastam, hogy ezek nem jók elvileg..."
Remélem, itt nem a mellbimbóvédőre gondoltál! Én végig azzal szoptattam, mert kicsi a mellbimbóm, viszont tejem szerencsére jó sok volt... 19 hónapos koráig szpizott a lányom! És eleinte bizony ennek ellenére is kellett a mellbimbómra krémet kenni. Én babylove-osat használtam, azt nem kell lemosni...
Rosszul teszed a cicire! A lányom egyetlen egyszer csinálta, mikor mindketten aludtunk és alvás közben "elkapott", de nem jól. Iszonyűú fájdalmas volt...
Próbáld más pózban szoptatni, biztos találtok egy olyat, ami mindkettőtöknek kényelmes.
SOS!!!
Nagyon fáj, de azért szoptatom, különben begyulladna a mellem! Valakivalami ötlet??? Nem sebes a cicim, hanem a kis mirigyek olyanná válnak, mint egy vérhólyag.
További ajánlott fórumok:
- Hisztek a karmában, és abban hogy energiavámpír belőlünk szívja az energiát?
- Tegnap voltam lefagyasztatni a szemölcseimet! Mára vérhólyag lett! Most mit csináljak? Kiszúrjam, vagy hagyjam úgy, és majd leszárad?
- Második picikém - mások szerint villámgyors - születése.
- A homlokom közepén van egy vérhólyag. Vagyis úgy néz ki, mint egy vérhólyag, de nem úgy viselkedik. Mi lehet ez?
- Ki volt 15 hetesen ultrahangon? Leírná a baba méreteit? Az én picikémé: Crl 90mm, Bpd 33mm, Fl 14mm
- Mitől alakulhatott ki egy vérhólyag a nyelvemen?