Miért rakják ki az utak mellé a szemetet? (beszélgetés)
Sziasztok!
Én egy elég kellemes helyen lakom, az utca egyik felén erdő van. A másik felén pár ház. Na én itt rendszeresen kutyasétáltatás alkalmával viszek szemeteszsákot, kesztyűt és szedem a szemetet, a hatalmas zsák mindig tele lesz.
A szemét szedés utáni nap. Nem vittem semmit, gondoltam én kis naiv most szép tisztaságban sétálok a kutyusokkal. Erre mit látok, zsákostól, kirakták a szemetet 4 zsák, nagyon elkeseredtem, ez már mindennek a teteje, ha ott hagyjuk a zsákokat akkor jönnek mások és idehordják a szemetük. Szomorú, hogy ennyi nemtörődöm ember él itt Magyarországon.
Azért vicces, hogy a benzint nem sajnálták rá...ha kidobják egy kukába ingyen lett volna!
Amin nagyon kiakadok: ezt az útszéli szemetet iskolások, sőt! ovisok szedik össze! Nem egyszer láttam, hogy a kamion ott húzott el mellettük! Azért ez már elég durva nem?
Mert bunkók, mert nem érdekli Őket semmi és senki.
És ha a benzinköltséget leszámítja akkor spórol havonta pár száz forintot
Miért? Mert oltári nagy bunkók. amikor a fiaim kicsik voltak, nekik sem engedtem még egy rudis papírt sem eldobni. Most van egy kicsi törpe uszkárunk,nálunk bevett szokás,hogy az ő kakiját is felszedjük az utcán, egy nejlonba és lezárva a legközelebbi kukába dobjuk.
Szerintem kis kortól példát kell mutatni a szülőnek,hogy NEM szemetelünk!!
Nem hiszem, ha így lenne, akkor otthon tartaná a szemetet.
Szerintem csak sajnálja a pénzt a szemétszállításra, így inkább elviszi pár házzal odébb.
Mert nincs igénye a környezetére!
Kíváncsi lennék, az az ember, aki út mellet hagyja a szemetét, milyen környezetben, milyen körülmények közt él otthon??? Jobb bele sem gondolni! Valószínűleg igénytelen és lusta!
tényleg azt kéne, visszavinni a portájukra és szétszórni..
hogy fel lennének háborodva..
egyszer volt egy ilyen műsor is, még nekik állt feljebb....
Ahol jövök haza a busszal van egy megálló időnként gyönyörűen kitakarítják, de két nap sem teleik el már megint kezdik szeméttel "feltölteni " a környékét...
talán az is megoldás lenne hogy aki ilyet csinál annak eltörni a kezét.....
Mert lököttek!
Miért nem dobja a kukába?
Mert bunkó parasztok!
Kíváncsi vagyok, milyen mértékben lennének felháborodva, és magukból kikelve, ha reggelre a portájukon látnák viszont a zsákokat...
"Uuupppsz, egy pár kiszakadt, és szétszóródott, ügye nem baj?"
További ajánlott fórumok:
- Levittem a szemetet és találtam a kukában egy fürt banánt...
- Ha szemeteltem és felírták a rendszámomat, de negyed óra múlva visszamentem és összeszedtem a szemetet akkor lehetek bajban?
- A szemetet a mocskot az igénytelenséget mért szeretitek?
- Mért szeretik a pasik a szemetet és a mocskot?
- Egy gyermek mennyi szemetet termel az eldobható pelenkával, amig szobatiszta nem lesz?
- Szerintetek a kukába, szemeteszsákba elhelyezett szemetet valaki kibontja?