Miért posztolja azt valaki hogy boldog, ha nem ez a valóság? (tudásbázis)
És a FB-ba mi vagy ki kényszeríti ezeket be? Ők, saját magukat mert versengeni akarnak. Ez élteti őket.
Meg se tudom mondani, mikor néztem rá a FB-on a saját oldalamra. Másokéra pláne nem. Csak azok a zárt csoportok érdekelnek, melyek Fuerteventuráról, az odalátogatók sokirányú tájékoztatásáról és véleményekről szólnak. Egyáltalán nem érdekel senki, én a magam dolgával törődök.😀
sokmindenért teheti.
ismerk olyanokat, akik azt mondják, a nehézségeik nem tartoznak senkire, a net csak a jó dolgok osztására való.
ismerek olyat, aki bezzegelni szeret, és ha ámulnak neki milyen jó
és több olyat is ismerek, aki tényleg boldog, így egyszerűen azért ilyen a feedje mindenhol, csak nem hiszik el.
van aki szeret egy álomvilágot így, és ide menekül..
én csak a bezzegelőt nem bírom, mert azok be is szólogatnak másoknak közben. a többi szerintem nem gond. amivel nem bánt másokat, az miért lenne gond?
Ahogy Guruljka kigogyizta, azon nezem az idot, hogy mikor kell visszamennem.
Azert kell a telefon, hogy legyen min fennakadnod :P
Nem egyaltalan nem hasznalom, hanem nem logok rajta mindig. Mikor hogy tartja kedvem.
A stopperrel nézi, nem telt-e még le a szünete. Gondolom, nem visel karórát.
Én sem telefonálok állandóan, mégis van telefonom.
Nem okos, azt nem használnám ki.
Hogy mi van a stopperrel?!
Minek a telefon, ha nem használod?
Alkalmanként szoktam itt vitába bocsátkozni, amikor épp kedvem van hozzá.
Kotozkoccc? Mert szerintem rossz emberrel kezdtel. En a szunetemben miota nyar van, legtobbszot fogok egy stoppert, es ujsaggal megyek ki, vagy csak a kajam viszem, mert csak egy kis madarcsicsergesre vagyok.
Valamikor napokig nem kapcsolom be a telefonom.
A legtobb beszelgetes telefoncsorgessel kezdodott, es kezdodik, es volt a kor e-mailek korszaka. De kozepiskolasan meg nyomtatott fenykepalbumom is volt.
Nalad mi a helyzet?
Miert kerdezel ilyen hulyeseget, mikozben naphosszat itt fosod a szot eveg ota? Mi vezet ra, hogy megossz?
Persze biztos van okostelefonod.
Én nem mozgok annyit, hogy kelljen.
Az a helyzet, hogy a fb-re naponta csak pillanatokra nézek be, és akkor is leginkább a fordítós csoportba.
Az éppen addigi értesítéseket megnézem, de semmi több.
Nagy ritkán valamit megosztok, de nekem ritkán van olyan, hogy muszáj legyen megosztanom.
Ha meg többedmagammal vagyok, akkor posztolnak a többiek eleget.
Dehogy baj.
Ismerősök lennénk ott?
De én nem érzem a megosztás szükségét, én leginkább a ritka pillanatokat tartom meg a legjobban magamnak.
- Megint előjött az intró belőlem, nem akartalak piszkálni, ne haragudj.
Nem, de nem is tilos.
Miert baj, ha az ismeroseimmel megosztok par dolgot? Ezek apropojan szoktunk chatelni, ahol nem csak a szepet osztjuk meg.
Amugy nem tudom, mi bajod van velem mostansag. Torolj ki nyugodtan, hogy ne "kelljen" nezned! ...azt a kiababra sok sok posztomat.
Nem értem.
MUSZÁJ posztolni valamit?
En is "hazudok" a facebookon. Azokat a jo pillanatokat teszem ki, amiket szivesen megtartok. Korabban mit volt szokat betenni az albumba, amit meg lehett mutatni?
Valakinek az a meno, hogy a vilag romlasarol posztol (vagy indit forumot), nem?