Miért olyan nehéz eltalálni a lottószámokat? (tudásbázis)
Itt pedig jól látható, hogy melyik szám milyen gyakran fordult eddig elő:
lehet neked van igazad...én úgy hívom : a bolondok adója..
Bírom már, ha van ötös kiderül, hogy legalább 8-10 ember nyerte meg akik együtt játszottak...én el sem hiszem hogy igaz....csak bejelentik, hogy van aztán lehet találgatni hova kerül a sok pénz:-)))
Meg mindig akkor van ötös amikor már 2-3 milliárd a nyeremény???
Ha valakinek meglennének a korábbi adatok a nyereménykről és időpontokról az köszönettel venném.
Kezd kíváncsivá tenni a dolog.
Viszonylag egyszerűen ellenőrízhető, hogy van-e esetleg valami turpisság a dologban.
Az az érdekes és meglepő a dologban, hogy míg a számok utólagos -mind a 2781- feldolgozásához visszatudtak nyúlni 1957-ig addig a nyeremények estében ez valamiért elmaradt.
Ezen, a skandináv lottón van a legnagyobb esély a telitalálatra:
1 : 3 362 260
Ezt a felvetést utólag is meg lehet vizsgálni.
Kinek van hozzá kedve?
Nekem volt: és érdekes dolgot találtam.
1998 január előttről valamiért nincs adat.
Vajon miért? 1998-tól nem volt elég idő a feldolgozáshoz. Hiszi a piszi.
Az egész adathalmaz jelenleg 2781 húzást tartalmaz, amiből csak az utolsó 651 húzás van részletezve nyeremény szempontjából.
Na ennek még megpróbálok utána járni.
Nekem meg sokszor volt ötösöm a lottón!!!
Ezt kapd ki!
Hol az ötösön hola hatoson és a heteslottón találom el az ötös számot.
Ez hülye vicc volt!
De öt találatom is volt már többször.
Csak az a baj a skandináv lottón.
Régebben, mikor nem volt még ez a számítógépes rendszer, sztem nem halmozódott ennyire a nyereményalap.Valahogy sűrűbben volt telitalálat.
És még volt tárgynyereménysorsolás is, emlékeztek rá?S ha belegondolunk, h hány ember vesz hetente lottót, és hetekig, v hónapokig senkinek nincs telitalálat...Mindenesetre én nem veszek lottót.
Ezt akartam írni én is :D
Az ötös lottón pl. 90x89x88x87x86=5273912160-féle variáció van a számsorokra. Na ezért...
matematika- valószínűségszámítás
:DDD
Amikor nem találom el a lottószámokat, ez pedig gyakran előfordul, akkor érdekes módon nekem is MINDIG mellette van. Ja.......!
A kérdés csak az, mennyivel 1-2-3-4..., nem mindegy, ugyan annyit fizet mindegyik.
Ja ....., elfelejtettem a pozitív illúziót.
Nekem csak az gyanús, hogy mindig 3 milliárd körül lesz telitalálat...
Olyan miért nincs, hogy két egymást követő hónapban? Végül is az esély ugyanannyi.
Nem éri meg a Szerencsejáték Zrt-nek csalni. Az tutira nyer az üzleten, hiszen a nyereményalapba mindig csak a fogadási összeg egy bizonyos százaléka vándorol. Hogy hetekig nincs telitalálat szintén következik a dolog matematikájából, nincs benne semmi pláne... Persze mindenki, aki vesz 3 szelvényt és nem találja el a tutit a 44 millióból, csalást sejt mögötte...
Azt viszont mondják, hogy ebből a szempontból biztonságosabb volt a rendszer, amikor még utólag válogatták ki a nyertes szelvényeket a kupacból, nem volt ez a számítógépes összesítés meg nekik előre mint most. (Bár jobban belegondolva néhány bennfenntes akkor egyszerűbben tudott volna csalni egy utólag becsempészett szelvénnyel, mint most...)