Miért nem tudom elfejteni? (beszélgetés)
Érthető, hogy ragaszkodsz hozzá. De nem ő az egyetlen ilyen ember. Kevés van belőlük, de akadnak.
Nagyon empatikus volt, ha baj volt mindig segített, pl ha nem mondtam el valamit addig nem hagyott míg el nem mondtam, ezt ritkán tapasztaltam másokkal mikor ismerkedtem meg komolytalanok, ő benne éreztem hogy megbízhatok hűséges, ami ugye elég ritka már manapság.
Mi volt benne, ami másokban nincs?
Már nem hinném hogy megszakítana. Inkább túl kellene lenni csak azt nem tudom hogyan.
Így van, semmi nincs veszve.
Az én élettársam is próbálkozott egy új csajjal, amikor válságban volt a kapcsolatunk. De én még időben közbeléptem. Ha kell a hajánál fogva rángasd ki a házból a csajt!
Ám ha nem éri meg a vesződést, ha a fiúd nem vonzódik hozzád / ha ő egy szexista, akinek csak a tested kell, nem éri meg küzdeni, fáradstságot venni sem.
Azt ugyanúgy megszakíthatja, mint ahogy veled tette.
Mert már új kapcsolata van, ahogyan említettem korábban.
Miért nincs esély újrakezdeni?
Fél év volt, neki is én voltam az első, és ő is, barátságnak indult aztán lett több. 18 vagyok. Magángondjai nagyon kezdett lecsúszni, hiába segítettem rajta már nem ért semmit azt éreztem hogy csak úgy vagyok neki.
Mennyi ideig voltatok együtt? Miért lett vége? Hány éves vagy?
Lefoglalom magam, de van hogy eszembe jut, mikor ismerkedni próbáltam másokkal akkor pedig mindig visszatántorodtam. Mert ha már abban az adott személyben nem volt meg az a dolog mint benne már nem is érdekelt. Nem tudom miért van bennem ez még, már rég túl kellene lennem, ahogyan ő is. Ő már szétválásunk után 2 hónapra talált új kapcsolatot.
Mert nem foglalod le magad, és jó eséllyel üres az életed.
Bízz benne, hogy lesz még ! Mondom én, aki szintén ilyen voltam 30 éve. Majd jön màs, higgy benne!
Idővel tompul a hiányérzet.
Ezek szerint már jártatok együtt, ha úgy fogalmazol: esély sem lenni újrakezdeni. És már van másik barátnője.
Akkor mit akarsz tőle? Én nem nyomulnék rá, ezek szerint ő úgy érzi, nem te vagy neki az igazi. Hiába sikerülne ismét felújítani a kapcsolatot, nem lenne tartós, hiszen ő már továbblépett. Nem tudsz mást tenni, minthogy ezt tudomásul veszed, és te is továbblépsz. Egy futó kaland voltál neki, és ennyi.
Van az a közmondás, h a remény hal meg utoljára. Ha 50-év múlva is igy lesz, akkor lehet h nem lesz esélyed.
Úgy gondolom h mivel fiút irtál, ezért fiatal vagy. Én pedig biztosithatlak arról, h lesznek més jóóóóóóó pár kapcsolataid. Tartsd azt is észben, h egyenjogúság van. Ha Neked megtetszik valaki, udvarolj neki Te. És ha a nagymarha nemet mond, nem fogsz veszíteni semmit. Mond neki, h én neveztem nagy marhának.
Immár 2 éve megismerkedtem egy fiúval, és azóta nem tudom elfeljteni, valahogy őt nem. Mindennap rágondolok, viszont már barátnője is van. Már esély sem lenne újrakezdeni. Viszont félek attól mi lesz ha ő az első és egyben utolsó kapcsolatom?
További ajánlott fórumok: