Miért nem megy már innen ez a fullasztó, párás... (beszélgetés)
Sajnálom aki a meleget szerette,,,de én még most is örülök ha eszembe jut milyen volt nyáron.
en meleg orszagban elek,de a magyar/idei/nyar azert nagyon meglepett! tul sok volt a "jobol"!
Nálam is hamar előkerül a csizma, mert imádom őket. Abból viszont a bélés nélküli fajta.
Fázni nem fázom már egy ideje télen. Szövetkabátokkal húztam ki a múlt szezont is. Talán egyszer vagy kétszer kellett elővennem az igazi nagykabátot.
Sokaknak. Ismerek olyat aki teljesen kifordult magából.
Szerencsére. Utálok 6 réteg ruhát magamra aggatni h ne fagyjak szét. Szeretek kényelmesen ötvözni es közlekedni es nem úgy kinézni mint egy michelinbaba 🤣🙈
28,5 a szobában, ez már valami, de így is egy 'kicsit' lever a víz!
És tényleg! 😇
Évek óta szeretnék egy Wellensteyn kabátot. Azt hiszem, ideje elengedni, az életben nem lesz már itt mínusz 10 fok.
Van egy csizmám, de nem tudom megmondani mikor volt utoljára a lábamon. Lehet hogy már állásában tönkre is ment.
Ha munkából hazafelé esik az eső, az nem zavar, 10-12 perc amíg hazaérek bicajjal. De ha nagyon esik, fel sem ülök. Elég veszélyes tud lenni szakadó esőben bicajozni.
Nekem nincs csizmám, csak magas szárú cipőm. Nem volt rá szükség, mert tényleg a telek sem hidegek évek óta. Biciklivel járok dolgozni, kivéve ha reggelre esne fél méter hó, és nem takarították el, ilyen sem gyakran fordul elő.
De hogy utálkozzak kicsit 😀 esőben bicajozni nem jó!
26 fokban kellene lennem télen, hát én megkukulnék az biztos. 😣
Csizmát még télen sem veszek fel. Max. ha esik a hó, akkor valami magasabb szárú cipőt, csak hogy ne nézzenek meg annyira az utcán. 🙃 Alig várom hogy tél legyen. ❤️ Amikor már "csak" 15 fok van, az nekem a felüdülés. Ha még hűvösebb, hidegebb, az meg már hab a tortán. Röpködjenek a mínuszok, akkor élek igazán.
Épp ezt mondom, télen 26 fokra felfűtenek, szeptembertől júniusig csizmában, bakancsban járnak.
Várj csak pár hetet, majd azért lesz sírás-rívás.
Hu nem tudom, de tenyleg borzalmas :(
Tegnap hallottam valami műsorban, hogy már elfelejtkezhetünk a hóról.
Mondjuk ennek az is oka, hogy 20 fok alatt meg fáznak. Elhűlve nézem, hogy azonnal csizmák kerülnek elő... akik 50-60 év felettiek, emlékezhetnek MÍNUSZ húszra, na az a hideg. Nem a 0 fok. Évtizedek óta rendes hideg nem volt.
Dubaiban él egy ismerősöm, ő is ezt mondta. Itthon sokkal elviselhetetlenebb az időjárás, mint kint.
Tavaly nem volt ennyire meleg, de augusztusra kikészültem idegileg. Június elején szerelték fel a klímát, életem legjobb döntése volt. Igaz a munkahelyemen, tömegközlekedésen pusztulat meleg van, de hazajövök és istenien érzem magam. Nyaralni 13 éve nem voltam, de ez nekem a nyaralás.
Egészen szeptember 1-ig 30 fok feletti hőmérsékletek lesznek.
Jaaaj, ez a folytonos sírás. Az h félévig fűtünk és hideg az mennyivel jobb mint pár hét meleg 🤦♀️🤦♀️
Itt most viharos szél is van hozzá....
Én mexikóitól hallottam ugyanezt, náluk nyáron egész nap 38-43 fok van a sivatagban, de azt mondta, ez a párás meleg rosszabb mint ami ott van.
Képzeld el azokat, akik alapból utálják a meleget és a nyarat! Nekik mennyire elegük lehet. Én is utálom, de próbálom tartani magam és azzal vígasztalódom, hogy ma legalább nincs 40 fok.
Jólesik dühöngeni!
Sok volt a meleg, ráment az idegeimre! 🙂
Én azt nem értem, hogy egyesek " a párolgás hőelvonással jár" elvén teleborogatják a lakást vizesruhával, pedig attól csak jobban izzadni lehet :)
Én azt olvastam, hogy ha dühöngsz miatta, előbb vége lesz a hőségnek 😌
További ajánlott fórumok: