Miért nem köthetem le a saját pénzemet a számlámról, 2 hónapra? (tudásbázis)
melyik bank ez?
az én bankomnál úgy van, hogy a nem megújuló formát választom, ezért ugyanaz a pénz minden futamidő leteltével új lekötésnek számít, és mindig megkapom a kedvezőbb kamatot.
Általában magas kamatra csak az új betétet lehet lekötni. Ha felveszed, aztán berakod, akkor-természetesen banktól, és összegtől függően-kifizeted a pénzfelvételi díjat, akkor meg már alig marad, a kamatkülönbségből, már ha marad egyáltalán.
Ez van. Kötsög bankok, azt csinálnak amit akarnak...
Szia! Nem értem a logikáját a banknak, hiszen lehet ua. banknál folyó és lekötött számlám is.
viszont, ha velem csapkodna az ügyintéző panaszt tennék ,fognám a pénzem és átmennék egy másikhoz.
Egy ügyintéző nem teheti meg, hogy csapkodjon...érted (az ügyfélért)van ott.
Leakartam kötni... és aztmondják ami rajta van nem lehet, csak azt amit betennék plusszba ehez.... Hogy van ez, nemértem, ez szemétség! :-(
Van itt valaki aki ért hozzá?
További ajánlott fórumok:
- Tudtomon kívül pénzt vettek le a számlámról, mit kell most tennem?
- Lelopták éjszaka az OTP számlámról a pénzt
- Már lassan egy hete hogy regisztráltam a paypalra, de idáig még semmi. Hány nap még leveszi a számlámról az 1 dollárt?
- Mi a teendőm, ha a biztosító nem tudta leemelni a számlámról a biztosításom összegét, mert nem volt rajta fedezet?
- Rendeltem az eBay-ről és PayPal-lal fizettem, a számlámról levonásra került mégis az eBay szerint nem fizetett számlám van, mit tegyek?
- Hogyan tudok külföldről az OTP számlámról a lányom Takarékszövetkezeti számlájára pénzt átutalni?