Miért nem ismeri fel a gépem a telefonomat? (tudásbázis)
egyéb javaslat:
guglizzál pc oprendszer + telefonmárka+tel.oprendszer
bemutatási protokoll :D
Szia!
nekem nem galaxy-m van, de samsung. Van egy program samsung pc studio a neve, anélkül nem tudok én sem belépni a telefonba, lehet ezt kéne letöltened neked is..
Sziasztok!
Ma vettem a telefont,zsírúj,és egyszerűen nem tudom elérni,hogy a pc felismerje.Az usb kábel be van dugva,a telefon pittyen egyet,ki is írja,h húzzam ki,mert totál fel van töltve az aksi.Először bedobott egy ablakot,h telepítsem fel,megtörtént,valami ablak kiugrott,hogy feltelepítve,de se a szaámítógépben nem látok F meghajtót,se total commanderen nem találom.Letöltöttem a Kies nevű progit,azzal se lett semmi.A telon állítólag a legördülő részen kéne lennie valaminek,ami felajánlja,hogy akarom e USB háttértárolóként csatlakoztatni,de ilyen ikont sem látok,sőt semmit se hoz ki,se a telon,se a gépen.Drivert is töltöttem le,semmi...Tök tanácstalan vagyok,és mivel holnap vasárnap,csak 2 nap múlva tudok visszamenni a boltba,hogy mivan...Nem járt így valaki vele,akimeg is tudta oldani utána? :S:SSSS
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudok a gépemen lévő zeneszámból kivágni részletet és csengőhangot csinálni a telefonomra?
- Samsung mobilom USB csatlakozóját nem ismeri fel a gépem, mit csináljak?
- Vettem egy usb nyomtatókábelt és a gépem nem ismeri fel. Milyen program kell hozzá?
- Miért nem ismeri fel a számítógépem a Wi-Fi hálózatokat?
- Vodafon858 smart telefonomat miért nem ismeri fel a számítógép?
- A számítógépem miért nem ismeri fel a bluetooth pen drive-ot?