Miért nem hív randira? (beszélgetés)
nem vagy az esete.
érdemes várnod rá???
Biztos hogy tetszel neki?
Ha igen es neked is bejon akkor lsgyel vele kedves figyelmes. Vagy hivd el te ha nem tudsz varni. Egy kavera. Vagy kapuccsinora. De ne vacsira mert akkor azt hiszi hogy egybol szabad a palya.
Sok sikert!
Mert ANNYIRA mégsem tetszel neki, hogy elhívjon.
Vagy mert gyáva hozzá.
Bár a nyolcas hozzászólás alapján inkább arra gondolok, hogy mégsem tetszel annyira. A férfiak legyőzni szeretik a sárkányt, nem randizni vele.
Es mar mindenki mast elhivott randizni, csak pont Teged nem?
Lehet, h a lista vegen leszel...:)
Milyen segítő válaszra gondoltál?
Pl.:
Szerintem félénk a srác, de biztos, hogy halálosan szerelmes beléd. Semmi gond! Írj ki még erről 8-10 fórumot!
Fájó ám ezt elfogadni,ilyenkor minden ilyen ,hogy " nem kellesz neki,nem tetszel neki,nem akar semmit" rosszul esik és támadásnak tűnik.
Bár ezek csak lehetséges válaszok a kérdésre.
Nem beszóltak,őszinték.Te is tudod a választ,csak elnyomod magadban és gyártod a lehetséges okokat,közben itt a válasz a lapon.Amit te elutasítasz.
Ha te hívod el randira,akkor nem küzd,mert ahogy írták tudja ,hogy megvagy neki. Pasiknak ez fontos,persze tetszhet is neki,sőt..nem csak a pasiknak,még én is azt szeretem,ha van egy kis kihívás a dologban.
De az a véleményem,hogy a legnyuszibb pali is legalább 1-szer tesz utalást,vagy próbálkozik,ha akar.HA AKAR.
Lehet, hogy bátortalan.
Adj neki jelzéseket, hogy ne féljen tőled.
További ajánlott fórumok:
- Ebben a percben alkalmas vagy egy randira?
- Első randira hasznos tanácsok :)
- Én értettem félre és ez nem randira hívás volt?
- Miért nem mész el egy randira?
- Tudja elvileg, hogy tetszik nekem. Randira nem hív, de ha összefutunk ő kezdeményezi a társalgást és pirul, meg szégyenlősködik. Miért?
- Miért nem hív el randira?