Miért nem fogyok?/mozgással/ (beszélgetés)
Egyébként meg semmi baj nincs a 2 kg-al 3 hét alatt, teljesen normális fogyás, csak te találod kevésnek mert gyors eredményre vágysz :)
A mozgás is sokat számit a fogyókúrában, de az alapját a diéta adja meg, arra kellene jobban odafigyelni. Mit eszel egy nap? Mi a reggelid, ebéded és vacsorád?
Alakot formalni celzott sulyzos edzessel lehet.
Nemcsak a kilók száma számít. Egy 60 kilós, izmos, feszes testű nő jobban nézhet ki és a méretei is jobbak lehetnek, mint egy 55 kilós, kevésbé izmos, kevésbé feszes nőnek.
Jól haladsz a fogyásban, de tűzz ki magad elé rendszeres, intenzívebb testmozgást, alakformálást, kondit, bármit, ami több mint az ugrálókötél. Csak akkor lesz jó alakod és marad meg, ha a mozgás megmarad az életed részének. :) Az egészségednek is jót fog tenni.
Szerintem felejtsd el az ugrálókötelet, akármennyit fogysz elégedetlen leszel magaddal. Próbálj inkább erősítő, alakformáló tornákat csinálni, hamarabb lesz eredménye, mint gondolnád. Ja és nem kell konditerembe menni, tele van vele a net. Ld. fitnessblender stb.
Hu csajok, örüljetek hogy csak 50-57 kg osok vagytok , szeretnék én annyi lenni. Sajna pajzsmirigy alul müködésem van ráadasul steroiddal kezeltek,67 kg ròl 120 ra hizlaltak a gyogyszerek, ennek 8 éve azota flabelosszal lenyomtam 21kg de itt megragadt... még 20 kg le kéne dobjak, csinálom a fehérje turmix diétát és a flabeloszt, viszot ez a mozgásforma izmosit igy lassabban megy a fogyás. Viszont centibe sok ment le, de ki van nyulva a böröm és van bör feleslegem aminek szintén van súlya... jó egészséget nektek nevigyétek tulzásba a fogyást mert ha az immunrendszeretek felborul az gáz, ennek a levét iszom én is 14 évesen meg akartam felelni és 50 kg ra fogytam de a szervezetem nem tolerálta és autoimmunos lettem. Ha ujra kezdhetném nem csinálnám...36 évesem már másképp látom...
Azért nagyon nem mindegy ám, hogy az x kilóból mennyi az izom, a zsír és a víz! Én megméretném %-osan, akkor jobban tudnád, mit és hogy csinálj edzésben és táplálkozásban is.
Várd ki, milyen leszel 54 kilósan, lehet majd hirtelen megindul, és az ismét jó lesz.:)
De amúgy nem értem. 1 évvel ezelőtt 54 kilósan teljesen jól néztem ki. Akkor ha most lefogyok annyira, akkor nem lesz ugyan olyan, mi? Szóval 50-48 körülire kell majd lefogynom, hogy ugyan úgy nézzek ki? Ez mi... Az már a magasságomhoz képest alultápláltnak számít.
Az a baj, hogy ilyen "kevésből" nehezebben megy.
Én 64-ről szeretnék, komolyan alig eszem, de nem mozdul.
Közben citromos víz is megy, mától meg az a műkenyér
59 voltam, 57 vagyok, és 54 szerettem volna lenni...de lehet, hogy ebből 50 lesz, mert -2 kiló kevés, ahhoz képest, hogy 2 kg-al nem ment le semmi...
De én ezelőtt 54 kilósan teljesen jól néztem ki...az volt a célom, az még -2kg. De ha ugyan így "megy" le, akkor meddig kell még fogynom, hogy úgy nézzek ki, mint 1 éve?
Az sem mindegy, mennyiről indultál.:))
3 hét alatt nem várhatsz látványos eredményeket, főleg a testeden nem a mozgástól. Intenzívebb, rendszeres mozgástól, majd 3 hónap vagy 1 év múlva. :)
Ha fogyni akarsz még, az étkezésedre figyelj. Ha izmosodni, formálódni, ahhoz kevés az ugrálókötél.
Reggeli előtt és du. is fél-fél órát ugráltam. Ja és 25 év alatt vagyok.
Január közepétől elkezdtem mozogni (ugrálókötél) és kevesebbet enni. 2 kilót fogytam azóta, kalóriabázis segítségével, de nem látszik meg. Centikben ugyan akkora vagyok mindenhol...(nem mértem rosszul).
Fokozatosan mentek le a kilók, szóval nem értem. 59 kiló voltam, most 57 vagyok a 167 centi magasságomhoz(aránytalanul oszlik el, a vállam, karom, lábszáram, combom alsó része vékony, csak a hasamon és a combom felső részén két oldalt van háj). Izomból nem mehetett le, mert az nem is nagyon volt. De ha mégis, akkor olyan nincs, hogy egy centi se ment le a combomból...
Miért van ez? Mit csinálok rosszul?
További ajánlott fórumok: