Miért menekült el? (beszélgetős fórum)
nőőőős....
olyanoknak max 1-2 -szer kellesz szeretőnek,semmi komoly nem lehet belőle(legtöbbször)..lehet ezért is kapcsolja ki magát..
ettől a kérdéstől messzire menekülnek.
Buta nők!! :)
Vagy semmit, vagy pedig megfontolt, és a felelőtlen kijelentések miatt nem kell magyarázkodnia később.
Egyébként kezdeti stádiumban én sem szeretem az így szeretlek, úgy szeretlek szöveget. Ki kell élnem magam vadászösztön szempontjából, a másik dolog pedig, hogy meg akarom élni a dolgokat magamban is, és ezzel elfojtják bennem, bezárnak. Tudom, kicsit pasiszöveg, de nem vagyok az a csajos csaj, és nagy szerelembeesős típus sem egyébként. Szerintem időt kell hagyni a másiknak, hogy kialakuljanak benne az érzések szépen, lassan. A nyomakodás csak menekülési ösztönt idéz elő.
Az úriember hány éves?? Persze csak akkor, ha nem vagyok túl kíváncsi.
Vannak/voltak terveitek a jövőre nézve? És neked? Hogy képzeled el a jövőt? Vele?
Hát igen, itt a nyertes válasz :)
Bizony egy szerelmi vallomástól nagy be tudnak tojni!!
De mi az, hogy nem árulja el, hogy Ő mit érez???
"De valahol arra is gondolok hogy nem szeret."
3 hónap után azért ugye nem hiszed,hogy arról a bizonyos "nagy szerelemről" van szó!
Bocs, az első hsz-em nem a kérdésre volt válasz.
De olyan keveset írtál a kapcsolatotokról, hogy csak találgatni lehet. Ha 3 hónapja tart, lehet hogy megijedt, mert "komolyodik" a dolog? Vagy csak eddig tartott részéről? Ma vmi miatt nem ér rá??
Ha Neked kellene válaszolni a kérdésre, Te mit mondanál?
Sajnos,azt kell,hogy mondjam,igazad van!!
A női megérzések ritkán csalnak!!
Akkor még sincs minden rendben.
Ha csak szex terén is, de akkor kilóg a lóláb. Nem csak az jelenti a jó kapcsolatot ha rend van, van az asztalon kaja, a szekrényben tiszta ruha, nincs vita, ésatöbbi..., hanem a szex is ide játszik.
Néhol "csak" ez hiányzik, és máris bukott a mutatvány. Persze a pasinak nagyon kényelmes hazamenni az asszonyhoz, ezért kilépni már nem lépne ki a szerető miatt.
Szerintem nem az új numera iránti vágy miatt lépnek félre leginkább a férfiak.
Nös emberrel kezdeni mindeg rizikos !
Ne , feledd a nös ember nem fogja azt mondani egy nönek sem hogy , "nagyon jo a hazassagom , csak kis kalandra vagyom".....ezeknek alltalaban minden varosban/faluban akad egy hiszekeny szeretöjuk , akikkel hosszabb,rövidebb kapcsolatuk volt/van.... valni ritkan valnak , mert jo nekik ugy minden ahogy van....
Sziasztok!
Nyugi, lehet hogy csak valami banális egyszerű dolog történt, ami miatt nem tud jelentkezni. Már most rágörcsölsz te is...
Tudod egy dolog ha a másik félnek is van, én biztos nem állnék be a sorba...
Nekem annyira idegen hogy családos emberekkel miért kezdenek a nők...
lehet Ő nem olyan bátor mint a felesége, lehet a gondja miatt...annyi minden lehetőség van, de azt hiszem ez nem az én asztalom
Nem ítélkezem félre ne érts, de biztosan rossz a kapcsolatuk??? Mert a pasik általában ezt mondják, aztán otthon meg "elvileg" minden rendben csak nekik kell egy új nő.
Remélem nincs igazam.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni kéne, de hiányzik a kitartás. Miért nem bírom megállni? Érezted ezt Te is?
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Mibe menekültök, ha megoldatlan gondjaitok vannak?
- 6 éve menekültem ki egy rossz kapcsolatból, azóta...
- Levél a menekülttáborból